Podcast

Hallgasd meg új Podcast sorozatunkat!

Marketing KenGURUK Podcast

Minden ami online marketing! Vélemények, lehetőségek, tapasztalatok és érdekességek az Effectivo Communications csapatától!

Hallgatható direktben epizódonként az alábbi lejátszás gombokra kattintva!

De hallgatható a Spotify-on, Apple Podcast-en, Google Podcast-en és minden más népszerű podcast csatornán.

SPOTIFYAPPLE PODCASTGOOGLE PODCAST

CSR

Non-profit szervezetek támogatása

Célkitűzésünk, hogy olyan alapítványokat támogassunk, akik részt vesznek a közösség fejlesztésében, segítenek a rászoruló családoknak, avagy a krónikus betegségekben szenvedő vagy fogyatékkal élő felnőttek és gyermekek a hétköznapjaiban töltenek be fontos szerepet.

Az Effectivo Communications csapata, nagy hangsúlyt fektet a szociális felelősségvállalás fontosságára.

Nem csak vezetőink, hanem kollégáink is megegyeznek abban, hogy ahol csak tudunk, szaktudásunkkal segítenünk kell.

Cégünk elkötelezett támogatója a Varázs Babszem alapítványnak, amelynek célja a Hodgkin és Non-Hodgkin limfómás gyermekek és fiatal felnőttek sikeres gyógyulásának elősegítése. Saját éritettségből fontos gondoljuk az érintett családok segítését!

Az alapítvánnyal való kapcsolatunk végett, az Effectivo Communications lehetőséget kapott, hogy a PwC Hungary által megszervezett Civil Mentoring program keretein belül, olyan alapítványoknak nyújtson pro bono segítséget, melyek online megjelenésükben szeretnének fejlődni.

Effectivo CSR

A PwC Civil mentor programjának fő célja, hogy a résztvevő alapítványok fejlődését támogasság. A program során a résztvevő szervezetek, egy három hónapos képzés sorozaton vesznek részt.

A képzés keretein belül, különböző üzleti területeken tevékenykedő szakemberek segítenek nekik abban, hogyan képviseljék magukat és ez által hogyan legyenek sikeresebbek. Zárásként az alapítványok egy róluk szóló üzleti prezentációt készítenek, melyet egy szakmai zsűri előtt adnak elő.

A képzés végén a szervezeteknek lehetősége nyílik, folytatni a PwCvel való munkát, egy 6 hónapos mentoring program keretein belül. Az Effectivo Communications, a programon keretein kívül, ajánlott fel pro bono konzultációs szolgáltatását a résztvevő szervezetek számára.

Effectivo CSR

Az idei nyár folyamán, egyik fő célkitűzésünk, hogy cégünk mankót nyújtson ezeknek az alapítványoknak; stratégiai, Google Ads kezelési, social media management és hírlevél kampány tervezési tanácsadások keretein belül. Ott szeretnénk segíteni, ahol a legnagyobb szükség van rá, így a tanácsadáson résztvevő alapítványok problémáit feltérképezve, és céljaikat elemzve, a nekik legmegfelelőbb területen biztosítunk majd számukra tanácsadást.

A PwC programján résztvevő 15 alapítvány közül az Élménylelő Ifjúsági Egyesület, a Sátor Egyesület és a Hópárduc Alapítvány jelezte felénk, hogy igényt tartana szolgáltatásunkra. A nyár folyamán őket fogjuk segíteni, hogy ők is minél többet segíthessenek. Közös munkánkat, és annak eredményeit nyomon követhetik majd az Effectivo Communications Facebook és Instagram oldalán, valamint itt a weboldalunkon.

Amennyiben szeretné, hogy alapítványa online megjelenése fejlődjön, keressen fel bennünket a kapcsolat fül alatti elérhetőségek egyikén.

JELENLEGI ALAPITVANYOK AHOL SEGITUNK 1 Effectivo Communications

A Hópárduc alapítvány, névadója Erős Zsolt hegymászó emlékét őrzi. Az alapítvány fő célkitűzése, hogy olyan gyermekeknek segítsenek, akik mozgási nehézségekkel vagy figyelemzavarral küzdenek. Foglalkozásaikon ezek a 4-9, valamint 4-7 éves kisgyermekek játszva, egy falmászással egybekötött foglalkozás keretein belül fejlődhetnek. Az alapítvány számára fontos, hogy megőrizzék Erős Zsolt mentalitását és szellemiségét, ezért is ezt a különleges terápiás módszert alkalmazzák.

Az Effectvo Communications szeretne segíteni, hogy a Hópárduc Alapítvány minél szélesebb körben ismert legyen, így a rászoruló gyermekeknek is segítve, valamint megőrizve Erős Zsolt emlékét. Fő célunk, hogy az online felületeken figyelemfelkeltő tartalmak készüljenek az alapítvány részére.

Alapítvány elérhetőségeAlapítvány

Programunk egyik résztvevője a pécsi Élménylelő Ifjúsági Egyesület. Az egyesület 2012-óta segíti a pécsi gyárváros kerületében élő hátrányos helyzetű családok gyermekeit. Az egyesület, a gyermekekkel foglalkozó Élménytár Tanoda társ-szervezete. Az Élmény Tár programjain és foglalkozásainak keretein belül, megismerteti a gyermekekkel, az egyenjogúság és a demokrácia alappilléreit. Tehetséggondozó és különböző fejlesztő programjaik keretein belül pedig naprakész tudással ruházzák fel őket a mai világban releváns területeken, mint például az informatika. Az Élménylelő Ifjúsági Egyesület azon fiatalok köre, akik aktívan részt vesznek az Élmény Tár munkájában, annak vezetésében és menedzselésében.

Közös munkánk során fontos célnak tartjuk, hogy a konzultációk folyamán olyan online eszközök ismeretével ruházzuk fel az egyesület tagjait, amivel később könnyebbé válik majd számukra az új munkatársak toborzása, az egyesület online jelenlétének megerősítése és a köztudatban való megjelenés.

Alapítvány elérhetősége

A Sátor Egyesület, egy egyházi egyesület, melynek kapui nem csak a hitközség tagjainak számára áll nyitva. Az egyesület 2011 óta végez kimagasló közösségi és közösségfejlesztési munkát Vecsésen.

Legfőbb céljuk, hogy a közösség tagjai segítsék egymást, jó kapcsolatot ápoljanak és közösen vállaljanak szerepet környezetvédelmi mozgalmakban.

Együttműködésünk legfőbb célja, hogy segítsünk az egyesület online jelenlétének bővítésében, illetve hatékony social média használatában. Így segítünk, hogy tagjaikkal könnyedebben kommunikáljanak és egyúttal növeljék a közösség létszámát.

Alapítvány elérhetősége

A Varázs Babszem alapítvány céljai:

  • anyagi támogatás gyógyeszközök ill. gyógykészítmények vásárlására

  • bel- és külföldi utazástámogatás a betegnek és hozzátartozójának egyaránt

  • megfelelő otthoni és kórházi környezet kialakításának támogatása

  • alapvető vizsgálatok és kezelések illetve kiegészítő alternatív kezelések támogatása

  • fizikai és szellemi rehabilitáció támogatás a betegség alatt és után

  • a betegség utáni sikeres társadalmi visszailleszkedés elősegítése

Mi minden évben adományozunk, segítse Ön is tárgyi vagy anyagi adományozással, amelyet az alábbi számlaszámon tehet meg:

10300002-10652572-49020018

Varázs Babszem Alapítvány

Köszönjük nagylelkű adományát!

Alapítvány elérhetősége

Legyél csapattag!

Legyél csapattag!

Senior PPC Manager kollégát keresünk!

Dinamikusan fejlődő digitális marketing ügynökségünkbe tapasztalt PPC Manager kollégát keresünk! Ha izgalmas projekteken és nagy márkák online kampányain dolgoznál egy családias légkörű fiatalos csapatban, akkor jelentkezz hozzánk!

Te vagy számunkra a megfelelő jelölt, ha:

• rendelkezel legalább 2-5 év releváns szakmai tapasztalattal
• Google AdWords (haladó) minősítésed van és jártas vagy a Facebook Ads kampányokban is
• analitikus gondolkodásmóddal rendelkezel, hogy a kampányokat folyamatosan értékeld és optimalizáld
• jártas vagy PPC kampányok teljes körű menedzselésében a tervezéstől a megvalósításon és optimalizáláson át a riportolásokig
• követed és szívesen kipróbálod az innovatív online kampányokat
• nem okoz gondot a folyamatos, napi szakmai kapcsolattartást az ügyfelekkel

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

• Tárgyalási szintű angol tudás vagy más nyelv ismerete
• Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Canva ismerete

Amit kínálunk:

• FEJLŐDÉS ÉS TANULÁS: Kollégáinktól és szakmai tréningekből folyamatosan fejlődhetsz. Magyar piac mellett külföldi kampányokat is kezelünk, így nemzetközi projektekbe is beletanulhatsz.
• SZAKMAI SZABADSÁG: ötleteidre egyenesen számítunk, kreativitásod nálunk szárnyalhat
• ELISMERÉS: a szakmai elismerés mellett versenyképes fizetést is biztosítunk számodra
• RUGALMAS MUNKAVÉGZÉS: irodánkban és részben home officeban is dolgozhatsz

Ha szeretnél te is a csapatunkba tartozni és megfelelsz a leírt elvárásoknak várjuk jelentkezésedet CV-vel és fizetési igény megjelöléssel az alábbi email címre: hr@myeffectivo.com


Referenciák

Referenciák

MEGHÍVÓDISZKONT KFT. – Marketingstratégiára alapozott konverzió növelés

A feladat

A Meghívódiszkont Kft. azzal bízott meg minket, hogy vegyük egy kézbe a kereső- és közösségi média hirdetéseket és a marketing aktivitásokkal tovább erősítsük a cég piacvezető szerepét.

A megoldás

Egy alapos marketingstratégia felállítása után a marketing mixben Google kereső-, display- és shopping hirdetéseket alkalmaztunk, amelyet Facebook és Instagram hirdetésekkel egészítettünk ki innovatív formátumokkal, mint például kollekció vagy videós hirdetések. Mindezt Facebook posztokkal és hírlevéllel támogattuk meg.

Eredmények

A konverziók +67%-al növekedtek és egy új egyedi üzenettel sikeresen hosszabbítottuk meg a szezont! A digitális méréseket jelentősen pontosítottuk, hatékonyabbá téve ezáltal az online költéseket. Eredményeinket egy külső tanácsadó cég tanúsította. Tudj meg többet itt.

ppt1 1 Effectivo Communications

ÚJNHP.HU – Minőségi leadek szakmai körökben

A feladat

A www.ujnhp.hu oldallal a feladatunk a weboldal forgalom elindítása, növelése és minőségi lead-ek generálása volt a B2B vállalati célcsoport körében.

A megoldás

A javasolt marketing mixünk egy nagyon erős Google keresőmarketingből, Gmail kampányból, remarketingből és LinkedIn kampányból áll. Utóbbinál InMail típusú levél formátumú hirdetést hoztunk létre, amit személyre szabtunk cégekre, iparágakra és a döntéshozók szakmai háttere alapján.

Eredmények

A javasolt hirdetési keret alapján előre jelzett eredményeket +25%-al haladtuk meg a konverziók abszolút számát illetően. Ez 4,71%-os konverziós arányt jelent.

ppt3 Effectivo Communications

VIVAMAX.HU – Google Shopping hirdetés a növekedés motorja

A feladat

A cég egészségmegőrző termékeinek bemutatása és az online értékesítés növelése. Ez különösen fontos volt a vírusszituációs alatt, amikor a cég mintaboltjai nem tudtak kinyitni.

A megoldás

Elindítottuk a Google Shopping kampányokat kategóriánként a masszázs-, levegőtisztító-, sport- és egészségmegörző termékekre.

Eredmények

A konverziós arány kimagasló eredményeket hozott és 2,45% – 16,53% között alakult terméktől függően a 2020 április – június időszakban. Átlagos konverziós arany minden termékre 5,21% volt! Mindemellett a konverziós költségeket folyamatosan alacsonyan tartottuk.

PPT5 Effectivo Communications

XOFT KFT. – A sikeres B2B Lead Mágnes

A feladat

A Garcon vendéglátóipari rendszerrel az volt a cél, hogy hatékonyan elérjük a vendéglátó helyek tulajdonosait és vezetőit lead szerzés céljából miközben megismerik a Garcon szoftvert!

A megoldás

Megoldásként egy e-könyvet hoztunk létre szakmai tartalommal, amelyet ingyen tölthetnek le a B2B célcsoport tagjai elérhetőségeik megadásával. A lead generáló hirdetést Facebook-on és Instagramon is futtatjuk erősen célozva.

Eredmények

Az eredmény pedig 909 LEAD – csak 65 Ft-os egységáron! Az eredmény a korábbi célcsoport építő kampánynak is köszönhető!

ppt8 Effectivo Communications

FÉNYCSATORNA KFT. – B2C lead generálás közösségi média kampánnyal

A feladat

Ügyfelünk innovatív termékét népszerűsítettük lead-ek generálása érdekében. Az ismertségen túl tehát konkrét ajánlatkérők szerzése volt a feladatunk.

A megoldás

A javaslatunkat egy alapos marketingstratégiára alapoztuk. A marketing mix egy közösségi média kampányra épült, amelyben lead generáló céllal indítottunk videós Facebook és Instagram hirdetéseket beépített érdeklődőkereső űrlappal. A hirdetések Facebook és Instagram hírfolyamban, felfedezésben, a Marketplace-n, sztorikban és beágyazott videókban futottak. A kampány másik kisebb lábát a Google keresőkampány alkotta.

Eredmények

A Facebook és Instagram kampány egy hónap alatt 164 érdeklődőt gyűjtött, amelyet tovább 48 konverzió egészített ki a Google keresőkampányból ugyanebben a hónapban.

ERDEICOACHING.HU - Webhelysebesség és konverziós arány optimalizálás

A feladat

Feladatként kaptuk, hogy segítsünk potenciális ügyfelek felkutatásában, akik érdeklődnek életvezetési tanácsadás és önismeretük fejlesztése iránt. Dóra erdei coaching szolgáltatással foglalkozik, és segít elmélyülni és fejleszteni önismeretünket egy tartalmas túra során!

A megoldás

Hol találhatod meg a tökéletes life coach-ot? Első gondolatod valószínűleg a Google keresőhöz fog vinni, hogy átböngészd mit kínálnak, milyen lehetőségek vannak és mennyibe kerülnek. Itt kerültünk a potenciális érdeklődők szeme elé, és magas interakciós aránnyal és magával ragadó címsorokkal, szövegezéssel tereltünk alacsony kattintási költségek mellett tereltünk több száz látogatót havonta a landoló oldalra. Felfedeztük, hogy a weboldal betöltési sebessége mobil eszközökön rendkívül alacsony, ami az eddigi alacsony konverziós arányt okozta. Ezt kijavítva immár 3 másodperc alatt töltődik a weboldal és Dóra naptára is betelt a nyári hónapokra!

Eredmények

Alacsony kattintási költségek mellett folyamatosan garantáltuk a havi 3-5 érdeklődőt, ennél többet nem tudott ügyfelünk elvállalni. Jó példa lehet eme projektünk arra, hogy bizony viszonylag alacsony havi büdzséből is tudunk ügyfeleket szerezni, ha azt kellő rugalmassággal és kreativitással fűszerezzük!


Kerüljön Ön is a referencialistánkra!

Kapcsolat

Effectivo Communications

Főoldal

Teljeskörű online marketing a stratégiától a megvalósításig!

Tudjon meg többet személyreszabott szolgáltatásainkról

Online marketingstratégia

Célcsoport profilozástól a kommunikációs stratégiáig

Google ads hirdetések

Google Ads kampány kezelés szövegírással, havi riportálás

Facebook és Instagram

Hirdetési kampányok és posztok készítése

LinkedIn B2B kampányok

​LinkedIn hirdetések, posztok, webináriumok

E-könyvek készítése

Egyedi lead generáló e-könyvek szerkesztése

Vállalati kommunikáció

Külső - belső kommunikáció, PR és sajtó anyagok készítése, hírlevelek, vezetői beszédek és még sok más

YouTube kampányok

Videós kampányok készítése és YouTube csatorna kezelés

Remarketing

Remarketing követő kampányok minden csatornán

Rólunk

Egy lelkes, nemzetközi kommunikációs start-up vagyunk temérdek hazai
és nemzetközi tapasztalattal a hátunk mögött a kicsitől egészen a nagy-vállalkozásokig. HATÉKONY digitális marketinget szolgáltatunk a stratégiától
a megvalósításig – ezért is áll a nevünk felett: EFFECTIVO

Kérdezzen és forduljon hozzánk bizalommal most!

Kérjen tőlünk ajánlatot

Személyreszabott árajánlat

Ajánlatkérés

Ismerjen meg minket

Lépjen velünk kapcsolatba!

Kapcsolat

Teljesítményünk

7

Ország

42

Ügyfél

4200+

Konverzió

Lépjen velünk kapcsolatba!

Kapcsolat