Kik vagyunk?

Hatékony digitális marketinget szolgáltatunk a stratégiától a megvalósításig! - 12x Marketing Diamond nyertes (2023)

Egy díjnyertes online marketing ügynökség vagyunk temérdek hazai és nemzetközi tapasztalattal a hátunk mögött a kicsitől egészen a nagyvállalkozásokig. Sok tapasztalatunk van az FMCG termékek terén, a pénzügy-, egészségügy-, ipar- és szolgáltatások területén is. Ezen felül specialitásunk a B2B terület!

Csapatunk

Buzás Balázs Effectivo Communications

Buzás Balázs

Társalapító, Ügyvezető

Tapasztalatát a Procter & Gamble-nél és a Nestlénél eltöltött több, mint 10 év adja itthon és külföldön. Az ügyfelekkel együtt gondolkodva közös sikereket épít. Egy kisfiú édesapja, hobbija a sport és a kertészkedés.

Buzás Judit Effectivo Communications

Buzás Judit

Kreatív Igazgató

Széleskörű szövegíró és újságírói tapasztalatával vezeti a vállalati kommunikációs projekteket és készít élenjáró online tartalmakat. Két gyermek édesanyja, akik folyamatosan mozgásban tartják, így napról napra megújul.

Buzás Dóra Effectivo Communications

Buzás Dóra

Társalapító, Szervezetfejlesztő & Coach

Kreatív és gondoskodó, aki a cég humán-, adminisztratív és számlázási feladatait látja el. Hazai KKV tapasztalatával segíti az online kampányokat. A gyermekével eltöltött idő tölti fel és inspirálja.

Monostori Patrik Effectivo Communications

Monostori Patrik

PPC, UX/UI Manager

Patrik grafikusként végzett, emellett marketing és 2D animáció készítői tapasztalattal rendelkezik. Célja, hogy tovább bővítse UX/UI ismereteit. Hobbija a néptánc és népi hegedű, szabadidejében túrázik és kutyáival foglalkozik.

László Viktor

Grafikus

Viktor széleskörű tapasztalattal rendelkezik a vizuális kommunikáció számos területén. Célja, hogy minden üzenetünk megfelelő fogadtatásra találjon. Kreativitását munkáján kívül szívesen fordítja bútortervezésre, szabadidejét kosárpályán vagy kutyájával, barátaival tölti.

Kálóczi Ádám

Junior PPC Manager

Ádám kereskedelem és marketing szakon végzett, több szemeszter alkalmával is tanult, illetve marketinges pozícióban dolgozott külföldön. A folyamatos tanulás és fejlődés megszállotja, célja pedig, hogy csapatunk egyik marketing gurujává váljon. Szabadidejében a labdarugás és egyéb más sportoké a főszerep, de természetesen a barátokra is jut mindig idő.

Jeney Anna

Online Marketing Manager

Az új ügyfelek stratégája, a régiek hirdetésvarázslója és egy olyan kapcsolattartó, akire minden partnerünk számíthat. Munkájánál jobban csak a cicáit szereti, valamint az adrenalinban gazdag programokat.

Kecskeméti Fatime

Marketing és Gazdasági Manager

Fatime közgazdászként végzett, azonban a számok mellett a művészetek szerelmese. Hisz a folyamatos fejlődésben és célja, hogy minden nap tanulhasson valami újat. Szenvedélye a német nyelv és az olvasás, valamint fontos számára a környezetvédelem.

 

 

 

 

 

 

Kérdezz és fordulj hozzánk bizalommal most!

Lépj velünk kapcsolatba!