Kik vagyunk?

Hatékony digitális marketinget szolgáltatunk a stratégiától a megvalósításig! - 2x Marketing Diamond nyertes (2022)

Egy díjnyertes online marketing ügynökség vagyunk temérdek hazai és nemzetközi tapasztalattal a hátunk mögött a kicsitől egészen a nagyvállalkozásokig. Sok tapasztalatunk van az FMCG termékek terén, a pénzügy-, egészségügy-, ipar- és szolgáltatások területén is. Ezen felül specialitásunk a B2B terület!

Csapatunk

Buzás Balázs Effectivo Communications

Buzás Balázs

Társalapító, Ügyvezető

Tapasztalatát a Procter & Gamble-nél és a Nestlénél eltöltött több, mint 10 év adja itthon és külföldön. Az ügyfelekkel együtt gondolkodva közös sikereket épít. Egy kisfiú édesapja, hobbija a sport és a kertészkedés.

Buzás Judit Effectivo Communications

Buzás Judit

Kreatív Igazgató

Széleskörű szövegíró és újságírói tapasztalatával vezeti a vállalati kommunikációs projekteket és készít élenjáró online tartalmakat. Két gyermek édesanyja, akik folyamatosan mozgásban tartják, így napról napra megújul.

Buzás Dóra Effectivo Communications

Buzás Dóra

Társalapító, Szervezetfejlesztő & Coach

Kreatív és gondoskodó, aki a cég humán-, adminisztratív és számlázási feladatait látja el. Hazai KKV tapasztalatával segíti az online kampányokat. A gyermekével eltöltött idő tölti fel és inspirálja.

Perlaki Luca

PPC Manager

Luca a PTE Angol-Magyar dupla diploma programjában végzett és máris széleskörú tapasztalatokat szerzett Facebook, Tiktok és LinkedIn területeken. Kreatív személyiségként vonzotta az online marketing világa. Szabadidejében lovagol, sportol és a barátaival tölti idejét. 

Danush Karan

Grafikus

Danush több éves grafikusi tapasztalattal rendelkezik. A legújabb design trendek terén igen jártas és szenvedélye, hogy minél hatásosabb vizuálokat készítsen.

Monostori Patrik Effectivo Communications

Monostori Patrik

Junior PPC Manager

Patrik a Budai Rajziskolában tanul grafika szakon, emellett marketing és 2D animáció készítői tapasztalattal rendelkezik. Célja, hogy tovább bővítse PPC tudását. Hobbija a rajzolás és írás, szabadidejében túrázik, növényeivel és kutyáival  foglalkozik.

László Viktor

Grafikus

 

Viktor széleskörű tapasztalattal rendelkezik a vizuális kommunikáció számos területén. Célja, hogy minden üzenetünk megfelelő fogadtatásra találjon. Kreativitását munkáján kívül szívesen fordítja bútortervezésre, szabadidejét kosárpályán vagy kutyájával, barátaival tölti.

 

 

 

 

 

 

Jeney Anna

Online Marketing Manager

Az új ügyfelek stratégája, a régiek hirdetésvarázslója és egy olyan kapcsolattartó, akire minden partnerünk számíthat. Többéves szakmai tapasztalata során Anna a marketing megannyi területén bizonyított már, mégis folyamatosan képzi magát, hogy naprakész tudást nyújtson. Munkájánál jobban csak a cicáit szereti, valamint az adrenalinban gazdag programokat földön, vízen, levegőben.

Kecskeméti Fatime

Marketing és Gazdasági Manager

 

Fatime közgazdászként végzett, azonban a számok mellett a művészetek szerelmese. Hisz a folyamatos fejlődésben és célja, hogy minden nap tanulhasson valami újat. Szenvedélye a német nyelv és az olvasás, valamint fontos számára a környezetvédelem.

 

 

 

 

 

 

Kérdezz és fordulj hozzánk bizalommal most!

Lépj velünk kapcsolatba!