Kik vagyunk?

Hatékony digitális marketinget szolgáltatunk a stratégiától a megvalósításig! - 2x Marketing Diamond nyertes (2022)

Egy díjnyertes online marketing ügynökség vagyunk temérdek hazai és nemzetközi tapasztalattal a hátunk mögött a kicsitől egészen a nagyvállalkozásokig. Sok tapasztalatunk van az FMCG termékek terén, a pénzügy-, egészségügy-, ipar- és szolgáltatások területén is. Ezen felül specialitásunk a B2B terület!

Csapatunk

Buzás Balázs Effectivo Communications

Buzás Balázs

Társalapító, Ügyvezető

Tapasztalatát a Procter & Gamble-nél és a Nestlénél eltöltött több, mint 10 év adja itthon és külföldön. Az ügyfelekkel együtt gondolkodva közös sikereket épít. Egy kisfiú édesapja, hobbija a sport és a kertészkedés.

Buzás Judit Effectivo Communications

Buzás Judit

Kreatív Igazgató

Széleskörű szövegíró és újságírói tapasztalatával vezeti a vállalati kommunikációs projekteket és készít élenjáró online tartalmakat. Két gyermek édesanyja, akik folyamatosan mozgásban tartják, így napról napra megújul.

Buzás Dóra Effectivo Communications

Buzás Dóra

Társalapító, Szervezetfejlesztő & Coach

Kreatív és gondoskodó, aki a cég humán-, adminisztratív és számlázási feladatait látja el. Hazai KKV tapasztalatával segíti az online kampányokat. A gyermekével eltöltött idő tölti fel és inspirálja.

Perlaki Luca

Perlaki Luca

PPC Manager

Luca a PTE Angol-Magyar dupla diploma programjában végzett és máris széleskörú tapasztalatokat szerzett Facebook, Tiktok és LinkedIn területeken. Kreatív személyiségként vonzotta az online marketing világa. Szabadidejében lovagol, sportol és a barátaival tölti idejét. 

Danush Karan

Grafikus

Danush több éves grafikusi tapasztalattal rendelkezik. A legújabb design trendek terén igen jártas és szenvedélye, hogy minél hatásosabb vizuálokat készítsen.

Monostori Patrik Effectivo Communications

Monostori Patrik

Junior PPC Manager

Patrik a Budai Rajziskolában tanul grafika szakon, emellett marketing és 2D animáció készítői tapasztalattal rendelkezik. Célja, hogy tovább bővítse PPC tudását. Hobbija a rajzolás és írás, szabadidejében túrázik, növényeivel és kutyáival  foglalkozik.

 

Holecska Tünde

Szövegíró Partner

Tünde újságírónak készült, szabadúszó szövegíróként teljesedett ki: több éves tapasztalattal rendelkezik a
tartalomgyártás számos területén. Munkája egyben a szenvedélye is: szabadidejében is szívesen ír, figyeli a legújabb marketingtrendeket. Emellett szeret kulturális eseményeket látogatni, sportolni és kézműveskedni.

 

 

 

 

 

Jeney Anna

Online Marketing Manager

Az új ügyfelek stratégája, a régiek hirdetésvarázslója és egy olyan kapcsolattartó, akire minden partnerünk számíthat. Többéves szakmai tapasztalata során Anna a marketing megannyi területén bizonyított már, mégis folyamatosan képzi magát, hogy naprakész tudást nyújtson. Munkájánál jobban csak a cicáit szereti, valamint az adrenalinban gazdag programokat földön, vízen, levegőben.

Kérdezz és fordulj hozzánk bizalommal most!

Lépj velünk kapcsolatba!