Kik vagyunk?

Hatékony digitális marketinget szolgáltatunk a stratégiától a megvalósításig - ezért is áll a nevünk felett: Effectivo

Egy lelkes, nemzetközi kommunikációs start-up vagyunk temérdek hazai és nemzetközi tapasztalattal a hátunk mögött a kicsitől egészen a nagyvállalkozásokig. Sok tapasztalatunk van az FMCG termékek terén, a pénzügy-, egészségügy-, ipar- és szolgáltatások területén is. Ezen felül specialitásunk a B2B terület!

Csapatunk

Buzás Balázs Effectivo Communications

Buzás Balázs

Tulajdonos, stratégiai vezető

Tapasztalatát a Procter & Gamble-nél és a Nestlénél eltöltött több, mint 10 év adja itthon és külföldön. Az ügyfelekkel együtt gondolkodva közös sikereket épít. Egy kisfiú édesapja, hobbija a sport és a kertészkedés.

Buzás Dóra Effectivo Communications

Buzás Dóra

Tulajdonos, ügyvezető

Kreatív és gondoskodó, aki a cég humán-, adminisztratív és számlázási feladatait látja el. Hazai KKV tapasztalatával segíti az online kampányokat. A gyermekével eltöltött idő tölti fel és inspirálja.

Buzás Judit Effectivo Communications

Buzás Judit

Kreatív Igazgató

Széleskörű szövegíró és újságírói tapasztalatával vezeti a vállalati kommunikációs projekteket és készít élenjáró online tartalmakat. Két gyermek édesanyja, akik folyamatosan mozgásban tartják, így napról napra megújul.

Senior PPC manager

Estefán Bálint

Senior PPC Manager

Az igazi maximalista PPC specialista, elmélyül a hirdetéskezelők rejtelmeiben és adatokra alapozva hozza ki a maximumot az online kampányokból! Mindemellett a bor szerelmese, amelyet egri gyökerei táplálnak!

Szendy Ádám Effectivo Communications

Szendy Ádám

PPC és SEO Manager

Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi karán végeztem tanulmányaimat, eddigi munkám során marketing ügynökségi és értékesítési tapasztalatokat szereztem. Célom, hogy az online marketing területén tökéletesítsem a tudásomat. Hobbim a sport, kirándulás és az önfejlesztés.

Effectivo Communications Partner

Sikó Tímea

Szövegíró Partner

Tapasztalt szövegíró, aki Marosvásárhelyről támogatja csapatunkat profi munkájával.

Perlaki Luca

Perlaki Luca

Junior PPC Manager

Luca a PTE Angol-Magyar dupla diploma programjában végzett. Kreatív személyiségként vonzotta az online marketing világa. Szabadidejében lovagol, sportol és a barátaival tölti idejét. 

Kérdezz és fordulj hozzánk bizalommal most!

Lépj velünk kapcsolatba!