Online kampányok

Google Ads

A Google Ads az egyik szakterületünk. Alaposan ismerjük a hirdetési célokat, amelyekkel értékesítést, potenciális ügyfeleket, weboldal forgalmat, termék és márka fontolóra vételét, márkaismertséget, alkalmazáspromóciót és még sok mást is elérhetünk.

Termékkép és ár megjelenítés közvetlen a keresősáv alatt! Amennyiben áraink versenyképesek, jelentős konverziós arány érhető el, amelyet eddigi kampányaink bizonyítanak. Termékkép és ár megjelenítés közvetlen a keresősáv alatt! Amennyiben áraink versenyképesek, jelentős konverziós arány érhető el, amelyet eddigi kampányaink bizonyítanak.

4 Effectivo Communications
Legyen megtalálható, segítünk!

Kiemelten hatékony hirdetési forma átlag felett CTR és alacsony CPC mutatókkal.

Célzás kulcsszó alapon a Google display hirdetésekhez hasonlóan.

Videós és képes tartalom megjelenítési lehetőség a célcsoport figyelmének felkeltése érdekében.

3 Effectivo Communications

Telefonhívás kezdeményezésére vagy bolti látogatásra ösztönözheti ügyfeleit a Google-on, a Google Térképen és a szerte a weben megjelenő automatikus hirdetésekkel.

5 Effectivo Communications

Érjen el átlag felett átkattintási arányokat vizuális vagy hagyományos display hirdetésekkel a Google hálózatában. Különböző méretek, automatizált megjelenések – közvetlen termékoldal linkeléssel

Mini esettanulmány

Lexus Debrecen 2021 tavaszi display kampány

Az elmúlt hónapokban nagy sikereket értünk el a Lexus Debrecen Google display kampányával, ahol alapos, célcsoport viselkedés alapú célzásunknak köszönhetően a display hirdetésünk 66.000 megjelenést ért el rövid idő alatt olyan portálokon, mint a napi.huindex.huportfolio.hu és haszon.hu!
Így a weboldalon direktben vásárolt garantált elhelyezés helyett töredék áron tudtunk megjelenni az üzletemberek célcsoportjának látókörében.

google display ad

Egyszerű, de mégis hatékony szöveges hirdetések adaptálva. Telefonszám, cím, ügyfélszolgálat közvetlen kiemelésével a vásárlók ösztönzése érdekében.

A hirdetéseket egy előre összeállított kereső stratégia alapján határozzuk meg, amely a kulcsszótervezéstől eredmény és költség szcenáriókig mindent tartalmaz

A keresőhirdetéseknél remarketing is alkalmazható!

Kampányindítás 48 órán belül
1 Effectivo Communications

YouTube

Átugorható, átugorhatatlan és bumper rövid formátumú kampányok videó megtekintésre optimalizálva.
Ideális ismertség építésre, termékbemutatók és egyéb nagy lefedettségű kampányok esetén. Mindehhez akár videókat is készítünk!
Videó készítés nulláról, stock fotókból és videókból, meglévő képekből egyedi jelleggel vagy template alapon is.

Referenciák:

Facebook és
Instagram
kampányok

Facebook és Instagram esetén megkülönböztetjük az állandó, nem-fizetett kommunikációt ami posztok készítését takarja. Havi naptár alapján folyamatos kommunikációt is biztosítunk ügyfeleinknek, amelyhez a tartalmakat is házon belül gyártjuk! Újszerű formátumoknak és jó témaválasztásnak köszönhetően magas engagement érhető el. A közösséget kezeljük, kérdéseket és kommenteket megválaszoljuk és moderáljuk, szükség esetén eszkalálunk!

Különböző formátumú hirdetések Facebook-on és Instagram-on egymás erősítésével és kiegészítésével. Extra elérés, új fogyasztók!
Hirdetési elhelyezések a hírfolyamban, sztorikban, a piactéren, Messengeren stb. a céloknak megfelelően.
Facebook / Instagram Galéria hirdetések – A galéria hirdetések lehetővé teszik, hogy több képet és több üzenetet is eljuttassunk a célcsoporthoz kreatív, szórakoztató formában. Szélesvásznú képek felosztva lapozásra ösztönzik a felhasználókat, mialatt találkoznak üzeneteinkkel!
Facebook / Instagram Promóciós hirdetések:

  • Cyber Monday
  • Black Friday
  • Anyák napja, Nőnap, Karácsony
  • és egyéb alkalmak!

Kampányindítás 48 órán belül
Effectivo Communications Facebook video ad gif 1 Effectivo Communications

Teszteléssel 2 különböző galéria hirdetést mértünk össze 4 napig a kattintások maximalizálása érdekében. Az eredmény pedig az ‚A’ hirdetést mutatta jobban teljesítőnek, jobb eredménnyel, alacsonyabb CPC mellett.

stephen dawson qwtCeJ5cLYs unsplash scaled Effectivo Communications

Hogyan érjünk el interakciós és elérés célokat egyszerre? Van megoldásunk!
Kombináljuk a videós és animációs kampányokat egy interaktív szavazással.
Ideális célközönség építésre és remarketing célokra!

photo 1505322747495 6afdd3b70760 Effectivo Communications

A hirdetéshez egyedi űrlapot szerkesztünk, amelyben a fogyasztóink közvetlen adhatják meg elérhetőségeik, rendelhetnek terméket vagy akár jelentkezhetnek egy szolgáltatásra. Az értékesítés innen már gyerekjáték!

Effectivo Communications Facebook lead generation ad

Egy az újdonságok közül! Nagyszerű módja a nagyobb termékválaszték bemutatásának ill. az online vásárlás ösztönzésének. A hirdetés videót és lapozható termékkártyákat is tartalmaz. Kattintás esetén pedig a vásárló a webshopban folytathatja rendelését.
Ajánljuk a nagy termék- vagy szolgáltatás választékkal rendelkező ügyfeleknek

photo 1563986768494 4dee2763ff3f Effectivo Communications

Speciális konverziós üzenetek elküldésére alkalmas formátum, amely nem üzenetváltás, hanem weboldal látogatás célú.
Precíziós célzás a követőkre!

photo 1604332195161 dd16db9dd6a4 Effectivo Communications

LinkedIn hirdetési kampányok

Szakmai ügyfeleknek B2B lead szerzés céllal vagy céges hitelesség és ismertség növelése céljából ajánljuk!
A hirdetések formátuma a szöveges hirdetéstől, a személyes in-mail levelekekülönböző lehet. amelyeket akár érdeklődő űrlappak is ellátunk.
Lézer pontosságú célzási lehetőség – iparágra, cégméretre, demográfiára, pozícióra, végzettségre, szenioritásra és még sok másra! Leszűkítjük a célcsoportot, hogy hatékonyan hirdessünk rájuk.

Effectivo Communications LinkedIn campaign management

E-könyvek avagy a lead mágnesek

Nem tartjuk szerencsésnek a ‚csali-tartalom’ kifejezést, amely elterjedt a gyakorlatban. Hiszünk abban, hogy igazi értéket jelentő tartalmat szolgáltassunk fogyasztóinknak. Ezzel tehetünk szert minőségi lead-ekre.

Az e-könyvek elkészítése munkaigényes és komplex folyamat: a megbízó értékrendjének, üzleti céljainak és potenciális, vagy meglévő ügyfélkörének megismerésével kezdődik, majd a  forrásanyagok feldolgozásával folytatódik. A fő feladat mégis a szövegírás, szerkesztés és a cég arculatát tükröző grafikai munka. A befektetett munka azonban mindig megtérül!
Az általunk készített e-könyvekkel számos új partnert és megbízást szereztek már ügyfeleink.

Effectivo Communications eBook Effectivo Communications
Az Ön e-könyvét is elkészítjük

Online PR

Effectivo Communications Online PR

A jó szöveg aranyat ér!

Egy jól megfogalmazott szövegnek, amely egyedi és releváns tartalommal párosul, hatalmas értéke van, hiszen e kettőnek és a jó célzásnak köszönhetően organikus megjelenést lehet vele elérni.

A Hosszú Tányér Étterem tulajdonosával, Hosszú Franciskával 2020 szeptemberében kezdtük el közösen dolgozni. A munkánkat némileg megnehezítette a pandémiás időszak, ami az egész vendéglátószektor számára nagy kihívást jelentett. Az étterem kommunikációját a korlátozások és étterembezárás idején is folytattuk, hogy a vendégkörrel fennmaradjon a korábban kialakult, személyes kapcsolat – amit így az online térbe helyeztünk át.

A tulajdonosok fejében ezen időszak alatt új koncepció ötlete fogalmazódott meg, amely idén tavaszra tudott megvalósulni: az étterem mellett 2 új helyet nyitottak – a korábban is működő étterem és kávézó mellett – bakancsos hellyel és kamrával bővült a hosszúhetényi Gasztronómiai-Udvar.

Ezt természetesen hosszú és alapos előkészítőmunka, és több szakmai konzultáció előzte meg, hogy kommunikációs és marketing oldalról is megfelelő támogatást és visszhangot kapjon a szélesebb közönség felé történő nyitás. A kommunikáció egyik eleme volt a sajtóközlemény összeállítása, amit több körben, az ügyféllel közösen öntöttünk végleges formába és küldtünk ki az Effectivo sajtólistájára.

Az eredmény: egy olyan anyag lett, amely mondanivalójával és képi elemeivel felkeltette a sajtó munkatársainak figyelmét és több organikus megjelenést is generált online gasztronómiai oldalakon. Olyan hosszú és főoldalon megjelenő cikkeket, ami az ügyfél számára valóban értéket jelent, hiszen a publicitás által potenciális vendégekhez juttattuk el a megújult éttermi koncepciójuk hírét, anélkül, hogy kifizettük volna a PR cikkek igencsak költséges árát. Ebből is látszik, hogy a jó megfogalmazás, a minőségi képekkel kiegészített, színvonalas sajtóanyag kitűnik a tömegből és az értéke tényleg forintra váltható.

Eredmények:

Online sajtómegjelenés a GasztroMagazin oldalán

Négy ajtót nyitott a hosszúhetényi Hosszú Tányér Gourmet-udvar

Online sajtómegjelenés a Gourmet Riporter oldalon

https://www.gourmetriporter.hu/index.php/terulj-terulj/920-negy-az-egyben-a-hosszu-udvarban

Szövegírásért keressen minket!

Online PR kampány indítása

Remarketing

A remarketing az egyik legnagyobb marketing lehetőség extra értékesítés vagy up-sell elérésére. Remarketingre lehetőség van a Google hirdetési formátumokkal, kereső- és display hirdetésekkel ill. Facebook & Instagram hirdetésekkel is.

Google esetében a weboldalt látogatókra, egyéb oldalakat látogatókra, konvertálókra és a hozzájuk hasonló közönségekre van lehetőség célozni.

Facebook & Instagram esetében pedig egyedi, több-dimenziós kampányokkal építünk egyedi közönségeket, amelyekre vissza tudunk célozni remarketinggel. Sőt, a hasonmás közönségek kiaknázásában itt is nagy lehetőség rejlik!

Össze tudjuk kapcsolni a Facebook hirdetéseket ügyfeleink vásárlóiból álló ügyféllistákkal is, így egyedileg hirdetünk a célcsoport különböző szegmenseikre. Például a korábbam az ’A’ terméket vásárlónknak egyféle, míg a „B” terméket vásárlóink számára egy másik típusú hirdetést jelenítünk meg.

Hírlevelek

photo 1584438784894 089d6a62b8fa Effectivo Communications

Ügyfeleink számára egyedi hírleveket készítünk tartalmi javaslatokkal, szövegírással, grafikai munkákkal. Munkánk a hírlevelek adatbázisának kezelését is tartalmazza, hiszen gyakran szembesülünk hiányos vagy hibás e-mail listákkal.

Továbbá a hírlevelek időzítése, kiküldése és riportolása is a munkánk része. Az általunk használt hírlevél kiküldő rendszerek: Mailchimp, Klaviyo, SendinBlue, MailerLite

Mindezek mellett a hírlevelek automatizált flow-jait is megtervezzük, majd pedig beállítjuk a rendszerekben.  Automatizált e-mail flow példák: regisztráció, nem vásárlás, vásárlás, újra-vásárlás, promóciók stb.

Készítünk továbbá több lépcsős e-mail képzéseket is, amelyet akár 3-10 részen át küldünk meg az érdeklődőknek, teljesen automatizálva!

Lépjen szintet a személyre szabott marketinggel

és aknázza ki a remarketing lehetőségeit!

Kapcsolat