5850 orig Effectivo Communications
  1. Felkészültnek kell lennünk! Ezért a munkaidőnk nagy részében átfogó és széles körű információgyűjtés zajlik. Mindez naprakész ismereteket jelent és hiteles forrásból történő tájékozódást – ügyfeleink iparágára vonatkozóan. Az általunk összegyűjtött információkat ügyfeleinkkel folytatott rendszeres konzultációkkal egészítjük ki.
  2. Mérlegelve a lehetőségeket, többféle forgatókönyveket állítunk össze, és előkészítjük az ezekhez felhasználható kommunikációs tempalate-eket. Hiszen ezekkel – ha aktuálissá válik – időt takaríthatunk meg, így hatékonyabbak lehetünk az információátadásban.
  3. Krízis esetén gyors és egyértelmű üzeneteket, állásfoglalásokat fogalmazunk meg.
  4. Folyamatos és konzisztens közlésre törekszünk. Célunk, a fenntartó kommunikációval az, hogy ügyfeleink partnereik felé mindig naprakész és pontos információkkal szolgáljanak, megszüntetve ezzel a bizonytalanságot, folyamatossá téve a megbízható partneri kapcsolatot.
  5. Az összes kommunikációs csatornát az üzenetünk célba juttatásának szolgálatába állítjuk: legyen szó honlaphírről, hírlevélről, offline faliújságról vagy bármely közösségi média alkalmazásról.
  6. Mindvégig tudatában vagyunk annak, hogy semmi sem tart örökké, így minden válságból van kiút, amely az újraindulás lehetőségét jelenti. Így a krízis elmúltával már az új lehetőségek kiaknázására, az erre irányuló stratégia összeállítására fókuszálunk.
  7. A profi, proaktív és informatív kommunikáció értéket jelent az ügyfeleinknek is! Így bizalmat, transzparenciát és lojalitást növelünk!