Az Effectivo Communications nagy hangsúlyt fektet arra, hogy folyamatosan tanuljunk és bővítsük a portfóliónkat, repertoárunkat, amit prezentálni tudunk ügyfeleinknek. Egyik legfőbb alapelvünket egy ismert közmondással tudnánk a legjobban leírni, „Jó pap holtig tanul” – mi is ezt tesszük, mikor új lehetőségeket, új módszereket próbálunk ki, amik nincsenek jelen a Magyar, vagy külföldi piacokon!

Esküvői meghívókat forgalmazó ügyfelünk kérte segítségünket abban, hogy a téli időszakra olyan hirdetési formátumot készítsünk neki, amivel fenntarthatjuk érdeklődésüket az embereknek a szolgáltatásai iránt, és potenciális vásárlókat vonzhassunk be a szezon idejére. A célcsoport mély elemzése után döntöttünk úgy, hogy ezt a felületet használjuk hirdetésre a vállalat számára.

Az ügyfél kérésének eleget téve elkészítettük neki a hét lapból álló galériakampányt:

Érdeklődési köröket tekintve a Pinteresten nagyon részletes beállításokat tudtunk végrehajtani. Megtalálhatóak a DIY kreatív hobbitól kezdve a gyereknevelésen át egészen a pénzügyekig minden kategória, amibe a célzásokat el tudjuk készíteni. A mi esetünkben az esküvők voltak a központban, emiatt arra kezdtük meg a kampány kiélezését, végül 82 lehetőséget tudtunk beállítani, mint érdeklődési kör csak az esküvői témán belül! A kampány elemzései szerint nagyon jó döntést hoztunk, mivel magasak az érdeklődések és a megjelenítési számok is kevés költséggel.

11966 2 scaled Effectivo Communications

Egy hét alatt több mint hétezerszer jelent meg a hirdetésünk, a CPC (kattintásonkénti költség) pedig 60 Ft. Ezekből a számokból leszűrhető, hogy az itt futtatott kampányok sokkal nagyobb elérési számokat, illetve kevesebb költségeket jelentenek, mint a Metában futtatott kampányok.

Büszkék vagyunk arra, hogy az országban elsők között kezdhettünk el ezen a platformon ilyen eredményesen dolgozni, mindemellett arra is, hogy munkatársaink gyorsan, precízen és a lehető legjobb teljesítménnyel tudták ezt elkészíteni!

Mint cikkünk elején említettük azt tartjuk a legfőbb szempontnak, hogy kielégítsük ügyfeleink igényeit, ha kell új lehetőségek után kutatva, megtanulva azokat és a lehető legjobban gyakorlatban alkalmazva. A Google hirdetések mellett Facebookon, TikTokon, YouTubeon, Pinteresten, LinkedInen is futnak hirdetéseink, emellett e-mail marketinggel és weboldalak kezelésével, készítésével is foglalkozunk!