2023. január 26-án adták át a Marketing Diamond Awards 2022-es elismeréseit, ahol mind a 8, általunk benyújtott pályázat díjnyertes lett.

A Marketing Diamond Awardsa Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) által meghirdetett kreatív szakmai verseny, amely a kisebb ügynökségek munkáit és a kisebb költségvetésből megvalósuló marketingaktivitásokat díjazza. Olyan projekteket emel ki, amelyek hatékony marketingmegoldásokkal segítik ügyfeleiket. Az idei pályázatra 76 cég, összesen 223 projekttel nevezett.

Effectivo Communications 8x Marketing Diamond győztes

A díjnyertes Effectivo csapat a MMSZ díjátadó gáláján. 2023. január, Budapest

Mi, az Effectivo Communications, idén 5 kategóriában 8 benyújtott pályázattal mérettettük meg magunkat. Díjainkat márkaépítés, online kampányok, integrált kampányok, tartalomgyártás és CSR kategóriákban értük el.

Hatalmas büszkeség és egyben meglepetés volt számunkra, hogy a 200 vállalati tagot számláló és a legkiválóbb nagyvállalati marketing szakembereket képviselő Magyar Marketing Szövetség mindegyik pályamunkánkat marketinggyémánt elismerésben részesítette.

Ügyfeleink visszajelzései mellett a „8x marketinggyémánt” elismerés egy szakmai megerősítés, hogy jó úton járunk és a továbbiakban új lendülettel, aktívan folytatjuk tovább marketing tevékenységünket.