Landoló oldalak

Landoló oldalak

Céges ügyfeleink igényeinek megfelelően vállaljuk vállalati kommunikációs stratégia készítését, kommunikációs kampányok előkészítést, tervezését és teljes körű lebonyolítását – összhangban a cég üzleti céljaival és a marketingstratégiájával.

Az céges kommunikáció kialakítása során:

 • Figyelünk a vállalat stratégiai célkitűzéseire, értékrendjére, és arculatának erősítésére,
 • kielemezzük és folyamatosan figyelemmel kísérjük mind az iparági híreket, mind pedig a versenytársak kommunikációját,
 • hiszünk a szinergiák erejében: az egyes kommunikációs felületeken egységes kommunikációra, pontos és megbízható információátadására törekszünk.

0010 scaled Effectivo Communications

Az alábbi szövegírási feladatokat végezzük el:

 • sajtóanyagokat készítünk: meghívókat, sajtóközleményeket, sajtóhirdetéseket, PR anyagokat, interjúkat írunk,
 • vezetői beszédek megírásával, prezentációk előkészítésével erősítjük az egységes kommunikációt,
 • a vállalat munkatársait belső kommunikációs, tájékoztató anyagokon és hírleveleken keresztül látjuk el naprakész információkkal,
 • social média poszt terveket készítünk (előre, havi, 3 havi téma és képjavaslatokkal), integráljuk és ezáltal erősítsük az egyes social média csatornákon megjelenő üzeneteket,
 • marketing anyagok szövegezési előkészítésében, illetve lektorálásában is részt veszünk: szórólapok, plakátok, brossúrák, meghívók szövegezését készítjük elő,
 • vállaljuk a honlapszövegek írását: honlaphírek, blogcikkek megírását,
 • segítünk a kríziskommunikációban: folyamatosan és gyorsan reagálunk az eseményekre, mindemellett elemzünk és előre felkészülünk a lehetséges kimenetekre – többféle forgatókönyvet is összeállítunk az azokhoz kapcsolódó kommunikációs anyagok megírásával együtt,
 • a szövegek megfogalmazása során figyelünk a SEO optimalizálásra,
 • vállaljuk kommunikációs képzések megtartását.

Kérje teljeskörű vállalati kommunikációs referenciáinkat!

Kapcsolat

Képzések

Kommunikációs & marketing képzéseink

Kommunikációs és média tréning

Kommunikációs és média tréning

A kommunikáció az emberiség kezdete óta velünk van és folyamatosan fejlesztjük. De talán sosem volt annyira fontos, mint manapság, a gyorsan változó médiumok korában, az online előretörés vagy a home office idején.

Tréningünk célja, hogy egy biztosítsa a jelenlegi médiakörkép megértését és sikeres receptet adjon az online és offline világban történő hatékony kommunikációra.

Tréningünket vállalatok vezetőségeinek, kommunikációs területre vágyóknak és vállalkozóknak ajánljuk.

Jelentkezem

A kommunikációs tréningünkről

 • Képzéseinket céges megrendelés esetén offline tartjuk a megrendelő helyszínén
 • Egyéni jelentkezők esetén min. 4 max. 12 fővel indítunk online képzéseket havonta
 • Képzésünkre a GINOP PLUSZ-3.2.1-21 támogatás igénybe vehető 2021.10.01.-től
 • Oktatóink gyakorló vállalati kommunikációs szakemberek, akiket ismert külső előadókkal egészítünk ki

Effectivo Communications kommunikációs képzés

Miért jelentkezzen?

 • Segítünk, hogy cége folyamatos változások idején is megtalálja a saját hangját
 • Hogy a kommunikációs csatornákat hatékonyan és konzisztensen használja
 • Olyan módszereket sajátítson el, amelyek a külső- és belső kommunikációban is segítik majd
 • Hogy az elméleti képzés mellett gyakorlati tudást is szerezzen. Képzéseinkben akár valódi stúdió környezetben gyakorolhat TV-s riporterek kérdéseinek kereszttüzében
 • Felkészítse vezetőségét, kommunikációs szakembereit mind offline és online kommunikációs kihívásokra

Az online marketing tréningünkről

 • Képzéseinket céges megrendelés esetén offline tartjuk a megrendelő helyszínén
 • Egyéni jelentkezők esetén min. 4, max. 12 fővel indítunk online képzéseket havonta
 • Képzésünkre a GINOP PLUSZ-3.2.1-21 támogatás igénybe vehető 2021.10.01.-től
 • Oktatóink gyakorló PPC menedszerek, akik jelenleg is aktív ügyfelek online  marketing kampányait kezelik

intersection Effectivo Communications

Miért jelentkezzen?

 • Tanulja meg, hogy hogyan készül egy online marketingstratégia.
 • Hogyan elemezzük a célcsoportunkat?
 • Milyen marketing csatornákat érdemes alkalmazni és miért?
 • Mi az a marketing tölcsér elmélet és miért kellene használnom?
 • Tudja meg, hogy mi az a lead és hogyan generálja azokat!
 • Tervezze előre eredményeit és marketing költségeit. Mennyibe kerül egy kattintás és egy konverzió?
 • Ismerje meg a Google analitika használatát
 • Tanulja meg, hogy hogyan indíthat kampányokat a Google, Facebook, Instagram, YouTube vagy LinkedIn hálózatokban
 • Miért és hogyan használja az e-mail marketinget?
 • Lásson bele valódi, élő kampányokba!
 • Kérdezzen gyakorló online marketinges kollégáinktól élőben

Kérjen egyedi kommunikációs vagy online marketing képzési ajánlatot!

Kapcsolat

Podcast

Hallgasd meg új Podcast sorozatunkat!

Marketing KenGURUK Podcast

Minden ami online marketing! Vélemények, lehetőségek, tapasztalatok és érdekességek az Effectivo Communications csapatától!

Hallgatható direktben epizódonként az alábbi lejátszás gombokra kattintva!

De hallgatható a Spotify-on, Apple Podcast-en, Google Podcast-en és minden más népszerű podcast csatornán.

SPOTIFYAPPLE PODCASTGOOGLE PODCAST

CSR

Non-profit szervezetek támogatása

Célkitűzésünk, hogy olyan alapítványokat támogassunk, akik részt vesznek a közösség fejlesztésében, segítenek a rászoruló családoknak, avagy a krónikus betegségekben szenvedő vagy fogyatékkal élő felnőttek és gyermekek a hétköznapjaiban töltenek be fontos szerepet.

Az Effectivo Communications csapata, nagy hangsúlyt fektet a szociális felelősségvállalás fontosságára.

Nem csak vezetőink, hanem kollégáink is megegyeznek abban, hogy ahol csak tudunk, szaktudásunkkal segítenünk kell.

Cégünk elkötelezett támogatója a Varázs Babszem alapítványnak, amelynek célja a Hodgkin és Non-Hodgkin limfómás gyermekek és fiatal felnőttek sikeres gyógyulásának elősegítése. Saját éritettségből fontos gondoljuk az érintett családok segítését!

Az alapítvánnyal való kapcsolatunk végett, az Effectivo Communications lehetőséget kapott, hogy a PwC Hungary által megszervezett Civil Mentoring program keretein belül, olyan alapítványoknak nyújtson pro bono segítséget, melyek online megjelenésükben szeretnének fejlődni.

Effectivo CSR

A PwC Civil mentor programjának fő célja, hogy a résztvevő alapítványok fejlődését támogasság. A program során a résztvevő szervezetek, egy három hónapos képzés sorozaton vesznek részt.

A képzés keretein belül, különböző üzleti területeken tevékenykedő szakemberek segítenek nekik abban, hogyan képviseljék magukat és ez által hogyan legyenek sikeresebbek. Zárásként az alapítványok egy róluk szóló üzleti prezentációt készítenek, melyet egy szakmai zsűri előtt adnak elő.

A képzés végén a szervezeteknek lehetősége nyílik, folytatni a PwCvel való munkát, egy 6 hónapos mentoring program keretein belül. Az Effectivo Communications, a programon keretein kívül, ajánlott fel pro bono konzultációs szolgáltatását a résztvevő szervezetek számára.

Effectivo CSR

Az idei nyár folyamán, egyik fő célkitűzésünk, hogy cégünk mankót nyújtson ezeknek az alapítványoknak; stratégiai, Google Ads kezelési, social media management és hírlevél kampány tervezési tanácsadások keretein belül. Ott szeretnénk segíteni, ahol a legnagyobb szükség van rá, így a tanácsadáson résztvevő alapítványok problémáit feltérképezve, és céljaikat elemzve, a nekik legmegfelelőbb területen biztosítunk majd számukra tanácsadást.

A PwC programján résztvevő 15 alapítvány közül az Élménylelő Ifjúsági Egyesület, a Sátor Egyesület és a Hópárduc Alapítvány jelezte felénk, hogy igényt tartana szolgáltatásunkra. A nyár folyamán őket fogjuk segíteni, hogy ők is minél többet segíthessenek. Közös munkánkat, és annak eredményeit nyomon követhetik majd az Effectivo Communications Facebook és Instagram oldalán, valamint itt a weboldalunkon.

Amennyiben szeretné, hogy alapítványa online megjelenése fejlődjön, keressen fel bennünket a kapcsolat fül alatti elérhetőségek egyikén.

JELENLEGI ALAPITVANYOK AHOL SEGITUNK 1 Effectivo Communications

A Hópárduc alapítvány, névadója Erős Zsolt hegymászó emlékét őrzi. Az alapítvány fő célkitűzése, hogy olyan gyermekeknek segítsenek, akik mozgási nehézségekkel vagy figyelemzavarral küzdenek. Foglalkozásaikon ezek a 4-9, valamint 4-7 éves kisgyermekek játszva, egy falmászással egybekötött foglalkozás keretein belül fejlődhetnek. Az alapítvány számára fontos, hogy megőrizzék Erős Zsolt mentalitását és szellemiségét, ezért is ezt a különleges terápiás módszert alkalmazzák.

Az Effectvo Communications szeretne segíteni, hogy a Hópárduc Alapítvány minél szélesebb körben ismert legyen, így a rászoruló gyermekeknek is segítve, valamint megőrizve Erős Zsolt emlékét. Fő célunk, hogy az online felületeken figyelemfelkeltő tartalmak készüljenek az alapítvány részére.

Alapítvány elérhetőségeAlapítvány

Programunk egyik résztvevője a pécsi Élménylelő Ifjúsági Egyesület. Az egyesület 2012-óta segíti a pécsi gyárváros kerületében élő hátrányos helyzetű családok gyermekeit. Az egyesület, a gyermekekkel foglalkozó Élménytár Tanoda társ-szervezete. Az Élmény Tár programjain és foglalkozásainak keretein belül, megismerteti a gyermekekkel, az egyenjogúság és a demokrácia alappilléreit. Tehetséggondozó és különböző fejlesztő programjaik keretein belül pedig naprakész tudással ruházzák fel őket a mai világban releváns területeken, mint például az informatika. Az Élménylelő Ifjúsági Egyesület azon fiatalok köre, akik aktívan részt vesznek az Élmény Tár munkájában, annak vezetésében és menedzselésében.

Közös munkánk során fontos célnak tartjuk, hogy a konzultációk folyamán olyan online eszközök ismeretével ruházzuk fel az egyesület tagjait, amivel később könnyebbé válik majd számukra az új munkatársak toborzása, az egyesület online jelenlétének megerősítése és a köztudatban való megjelenés.

Alapítvány elérhetősége

A Sátor Egyesület, egy egyházi egyesület, melynek kapui nem csak a hitközség tagjainak számára áll nyitva. Az egyesület 2011 óta végez kimagasló közösségi és közösségfejlesztési munkát Vecsésen.

Legfőbb céljuk, hogy a közösség tagjai segítsék egymást, jó kapcsolatot ápoljanak és közösen vállaljanak szerepet környezetvédelmi mozgalmakban.

Együttműködésünk legfőbb célja, hogy segítsünk az egyesület online jelenlétének bővítésében, illetve hatékony social média használatában. Így segítünk, hogy tagjaikkal könnyedebben kommunikáljanak és egyúttal növeljék a közösség létszámát.

Alapítvány elérhetősége

A Varázs Babszem alapítvány céljai:

 • anyagi támogatás gyógyeszközök ill. gyógykészítmények vásárlására

 • bel- és külföldi utazástámogatás a betegnek és hozzátartozójának egyaránt

 • megfelelő otthoni és kórházi környezet kialakításának támogatása

 • alapvető vizsgálatok és kezelések illetve kiegészítő alternatív kezelések támogatása

 • fizikai és szellemi rehabilitáció támogatás a betegség alatt és után

 • a betegség utáni sikeres társadalmi visszailleszkedés elősegítése

Mi minden évben adományozunk, segítse Ön is tárgyi vagy anyagi adományozással, amelyet az alábbi számlaszámon tehet meg:

10300002-10652572-49020018

Varázs Babszem Alapítvány

Köszönjük nagylelkű adományát!

Alapítvány elérhetősége

Legyél csapattag!

Legyél csapattag!

RG NET Jobs 1 Effectivo Communications

Junior Marketing Kampány Manager kollégát keresünk!

Dinamikusan fejlődő digitális marketing ügynökségünkbe részmunkaidős (napi 4 óra) junior PPC Manager kollégát keresünk!
Ha izgalmas projekteken és nagy márkák online kampányain dolgoznál egy családias légkörű fiatalos csapatban, akkor jelentkezz hozzánk!
Te vagy számunkra a megfelelő jelölt, ha:
• rendelkezel legalább 1-2 év releváns szakmai tapasztalattal, esetleg éppen egyetemre jársz és hasonló területen tanulsz,
• tudod mi fán terem a Google- és Facebook Ads,
• analitikus gondolkodásmóddal rendelkezel,
• követed és szívesen kipróbálod az innovatív online kampányokat
• jól kommunikálsz mind írásban mind szóban, és nem okoz gondot, ha telefonálnod, e-mailezned kell
Az állás betöltéséhez előnyt jelent:
• Tárgyalási szintű angol tudás vagy más nyelv ismerete
• Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Canva ismerete
Amit kínálunk:
• FEJLŐDÉS ÉS TANULÁS: Kollégáinktól és szakmai tréningekből folyamatosan fejlődhetsz. Magyar piac mellett külföldi kampányokat is kezelünk, így nemzetközi projektekbe is beletanulhatsz.
• SZAKMAI SZABADSÁG: ötleteidre egyenesen számítunk, kreativitásod nálunk szárnyalhat
• ELISMERÉS: a szakmai elismerés mellett versenyképes fizetést is biztosítunk számodra
• RUGALMAS MUNKAVÉGZÉS: Irodánk frekventált helyen található, mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyen elérhető, de heti 1 napot home officeban is dolgozhatsz.
• RÉSZMUNKAIDŐ: A napi 4 órányi munka mellett bőven marad időd a hobbidra, esetleg  a családodra, vagy épp tanulásra, fejlődésre.
Ha szeretnél te is a csapatunkba tartozni és megfelelsz a leírt elvárásoknak várjuk jelentkezésedet CV-vel és fizetési igény megjelöléssel az alábbi email címre: hr@myeffectivo.com


Referenciák

Referenciák

MEGHÍVÓDISZKONT KFT. – Marketingstratégiára alapozott konverzió növelés

A feladat

A Meghívódiszkont Kft. azzal bízott meg minket, hogy vegyük egy kézbe a kereső- és közösségi média hirdetéseket és a marketing aktivitásokkal tovább erősítsük a cég piacvezető szerepét.

A megoldás

Egy alapos marketingstratégia felállítása után a marketing mixben Google kereső-, display- és shopping hirdetéseket alkalmaztunk, amelyet Facebook és Instagram hirdetésekkel egészítettünk ki innovatív formátumokkal, mint például kollekció vagy videós hirdetések. Mindezt Facebook posztokkal és hírlevéllel támogattuk meg.

Eredmények

A konverziók +67%-al növekedtek és egy új egyedi üzenettel sikeresen hosszabbítottuk meg a szezont! A digitális méréseket jelentősen pontosítottuk, hatékonyabbá téve ezáltal az online költéseket. Eredményeinket egy külső tanácsadó cég tanúsította. Tudj meg többet itt.

ppt1 1 Effectivo Communications

ÚJNHP.HU – Minőségi leadek szakmai körökben

A feladat

A www.ujnhp.hu oldallal a feladatunk a weboldal forgalom elindítása, növelése és minőségi lead-ek generálása volt a B2B vállalati célcsoport körében.

A megoldás

A javasolt marketing mixünk egy nagyon erős Google keresőmarketingből, Gmail kampányból, remarketingből és LinkedIn kampányból áll. Utóbbinál InMail típusú levél formátumú hirdetést hoztunk létre, amit személyre szabtunk cégekre, iparágakra és a döntéshozók szakmai háttere alapján.

Eredmények

A javasolt hirdetési keret alapján előre jelzett eredményeket +25%-al haladtuk meg a konverziók abszolút számát illetően. Ez 4,71%-os konverziós arányt jelent.

ppt3 Effectivo Communications

VIVAMAX.HU – Google Shopping hirdetés a növekedés motorja

A feladat

A cég egészségmegőrző termékeinek bemutatása és az online értékesítés növelése. Ez különösen fontos volt a vírusszituációs alatt, amikor a cég mintaboltjai nem tudtak kinyitni.

A megoldás

Elindítottuk a Google Shopping kampányokat kategóriánként a masszázs-, levegőtisztító-, sport- és egészségmegörző termékekre.

Eredmények

A konverziós arány kimagasló eredményeket hozott és 2,45% – 16,53% között alakult terméktől függően a 2020 április – június időszakban. Átlagos konverziós arany minden termékre 5,21% volt! Mindemellett a konverziós költségeket folyamatosan alacsonyan tartottuk.

PPT5 Effectivo Communications

XOFT KFT. – A sikeres B2B Lead Mágnes

A feladat

A Garcon vendéglátóipari rendszerrel az volt a cél, hogy hatékonyan elérjük a vendéglátó helyek tulajdonosait és vezetőit lead szerzés céljából miközben megismerik a Garcon szoftvert!

A megoldás

Megoldásként egy e-könyvet hoztunk létre szakmai tartalommal, amelyet ingyen tölthetnek le a B2B célcsoport tagjai elérhetőségeik megadásával. A lead generáló hirdetést Facebook-on és Instagramon is futtatjuk erősen célozva.

Eredmények

Az eredmény pedig 909 LEAD – csak 65 Ft-os egységáron! Az eredmény a korábbi célcsoport építő kampánynak is köszönhető!

ppt8 Effectivo Communications

FÉNYCSATORNA KFT. – B2C lead generálás közösségi média kampánnyal

A feladat

Ügyfelünk innovatív termékét népszerűsítettük lead-ek generálása érdekében. Az ismertségen túl tehát konkrét ajánlatkérők szerzése volt a feladatunk.

A megoldás

A javaslatunkat egy alapos marketingstratégiára alapoztuk. A marketing mix egy közösségi média kampányra épült, amelyben lead generáló céllal indítottunk videós Facebook és Instagram hirdetéseket beépített érdeklődőkereső űrlappal. A hirdetések Facebook és Instagram hírfolyamban, felfedezésben, a Marketplace-n, sztorikban és beágyazott videókban futottak. A kampány másik kisebb lábát a Google keresőkampány alkotta.

Eredmények

A Facebook és Instagram kampány egy hónap alatt 164 érdeklődőt gyűjtött, amelyet tovább 48 konverzió egészített ki a Google keresőkampányból ugyanebben a hónapban.

ERDEICOACHING.HU - Webhelysebesség és konverziós arány optimalizálás

A feladat

Feladatként kaptuk, hogy segítsünk potenciális ügyfelek felkutatásában, akik érdeklődnek életvezetési tanácsadás és önismeretük fejlesztése iránt. Dóra erdei coaching szolgáltatással foglalkozik, és segít elmélyülni és fejleszteni önismeretünket egy tartalmas túra során!

A megoldás

Hol találhatod meg a tökéletes life coach-ot? Első gondolatod valószínűleg a Google keresőhöz fog vinni, hogy átböngészd mit kínálnak, milyen lehetőségek vannak és mennyibe kerülnek. Itt kerültünk a potenciális érdeklődők szeme elé, és magas interakciós aránnyal és magával ragadó címsorokkal, szövegezéssel tereltünk alacsony kattintási költségek mellett tereltünk több száz látogatót havonta a landoló oldalra. Felfedeztük, hogy a weboldal betöltési sebessége mobil eszközökön rendkívül alacsony, ami az eddigi alacsony konverziós arányt okozta. Ezt kijavítva immár 3 másodperc alatt töltődik a weboldal és Dóra naptára is betelt a nyári hónapokra!

Eredmények

Alacsony kattintási költségek mellett folyamatosan garantáltuk a havi 3-5 érdeklődőt, ennél többet nem tudott ügyfelünk elvállalni. Jó példa lehet eme projektünk arra, hogy bizony viszonylag alacsony havi büdzséből is tudunk ügyfeleket szerezni, ha azt kellő rugalmassággal és kreativitással fűszerezzük!


Kerüljön Ön is a referencialistánkra!

Kapcsolat

Kapcsolat

Kapcsolat

Weboldalára, webáruházába hatékony forgalomat generálna? Üzleti érdeklődőket gyűjtene? Átalakítaná, hatákonyabbá tenné az online marketingjét? Esetleg marketinges kollégái munkáját segítsük tanácsadással vagy oktatással?

Lépjen velünk kapcsolatba és igényei szerint javaslatot teszünk Önnek.


Telefonszám

06 30 295 61 67

Skype

#effectivocom
  Budapest, Róbert Károly körút 96-100, 1135

  Kik vagyunk

  Kik vagyunk?

  Hatékony digitális marketinget szolgáltatunk a stratégiától a megvalósításig - ezért is áll a nevünk felett: Effectivo

  Egy lelkes, nemzetközi kommunikációs start-up vagyunk temérdek hazai és nemzetközi tapasztalattal a hátunk mögött a kicsitől egészen a nagyvállalkozásokig. Sok tapasztalatunk van az FMCG termékek terén, a pénzügy-, egészségügy-, ipar- és szolgáltatások területén is. Ezen felül specialitásunk a B2B terület!

  Csapatunk

  Buzás Balázs Effectivo Communications

  Buzás Balázs

  Tulajdonos, stratégiai vezető

  Tapasztalatát a Procter & Gamble-nél és a Nestlénél eltöltött több, mint 10 év adja itthon és külföldön. Az ügyfelekkel együtt gondolkodva közös sikereket épít. Egy kisfiú édesapja, hobbija a sport és a kertészkedés.

  Buzás Dóra Effectivo Communications

  Buzás Dóra

  Tulajdonos, ügyvezető

  Kreatív és gondoskodó, aki a cég humán-, adminisztratív és számlázási feladatait látja el. Hazai KKV tapasztalatával segíti az online kampányokat. A gyermekével eltöltött idő tölti fel és inspirálja.

  Buzás Judit Effectivo Communications

  Buzás Judit

  Kreatív Igazgató

  Széleskörű szövegíró és újságírói tapasztalatával vezeti a vállalati kommunikációs projekteket és készít élenjáró online tartalmakat. Két gyermek édesanyja, akik folyamatosan mozgásban tartják, így napról napra megújul.

  Senior PPC manager

  Estefán Bálint

  Senior PPC Manager

  Az igazi maximalista PPC specialista, elmélyül a hirdetéskezelők rejtelmeiben és adatokra alapozva hozza ki a maximumot az online kampányokból! Mindemellett a bor szerelmese, amelyet egri gyökerei táplálnak!

  Szendy Ádám Effectivo Communications

  Szendy Ádám

  PPC és SEO Manager

  Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi karán végeztem tanulmányaimat, eddigi munkám során marketing ügynökségi és értékesítési tapasztalatokat szereztem. Célom, hogy az online marketing területén tökéletesítsem a tudásomat. Hobbim a sport, kirándulás és az önfejlesztés.

  Effectivo Communications Partner

  Sikó Tímea

  Szövegíró Partner

  Tapasztalt szövegíró, aki Marosvásárhelyről támogatja csapatunkat profi munkájával.

  Perlaki Luca

  Perlaki Luca

  Junior PPC Manager

  Luca a PTE Angol-Magyar dupla diploma programjában végzett. Kreatív személyiségként vonzotta az online marketing világa. Szabadidejében lovagol, sportol és a barátaival tölti idejét. 

  Kérdezz és fordulj hozzánk bizalommal most!

  Lépj velünk kapcsolatba!