Podcast

Hallgasd meg új Podcast sorozatunkat!

Marketing KenGURUK Podcast

Minden ami online marketing! Vélemények, lehetőségek, tapasztalatok és érdekességek az Effectivo Communications csapatától!

Hallgatható direktben epizódonként az alábbi lejátszás gombokra kattintva!

De hallgatható a Spotify-on, Apple Podcast-en, Google Podcast-en és minden más népszerű podcast csatornán.

SPOTIFYAPPLE PODCASTGOOGLE PODCAST

CSR

Non-profit szervezetek támogatása

Célkitűzésünk, hogy olyan alapítványokat támogassunk, akik részt vesznek a közösség fejlesztésében, segítenek a rászoruló családoknak, avagy a krónikus betegségekben szenvedő vagy fogyatékkal élő felnőttek és gyermekek a hétköznapjaiban töltenek be fontos szerepet.

Az Effectivo Communications csapata, nagy hangsúlyt fektet a szociális felelősségvállalás fontosságára.

Nem csak vezetőink, hanem kollégáink is megegyeznek abban, hogy ahol csak tudunk, szaktudásunkkal segítenünk kell.

Cégünk elkötelezett támogatója a Varázs Babszem alapítványnak, amelynek célja a Hodgkin és Non-Hodgkin limfómás gyermekek és fiatal felnőttek sikeres gyógyulásának elősegítése. Saját éritettségből fontos gondoljuk az érintett családok segítését!

Az alapítvánnyal való kapcsolatunk végett, az Effectivo Communications lehetőséget kapott, hogy a PwC Hungary által megszervezett Civil Mentoring program keretein belül, olyan alapítványoknak nyújtson pro bono segítséget, melyek online megjelenésükben szeretnének fejlődni.

Effectivo CSR

A PwC Civil mentor programjának fő célja, hogy a résztvevő alapítványok fejlődését támogasság. A program során a résztvevő szervezetek, egy három hónapos képzés sorozaton vesznek részt.

A képzés keretein belül, különböző üzleti területeken tevékenykedő szakemberek segítenek nekik abban, hogyan képviseljék magukat és ez által hogyan legyenek sikeresebbek. Zárásként az alapítványok egy róluk szóló üzleti prezentációt készítenek, melyet egy szakmai zsűri előtt adnak elő.

A képzés végén a szervezeteknek lehetősége nyílik, folytatni a PwCvel való munkát, egy 6 hónapos mentoring program keretein belül. Az Effectivo Communications, a programon keretein kívül, ajánlott fel pro bono konzultációs szolgáltatását a résztvevő szervezetek számára.

Effectivo CSR

Az idei nyár folyamán, egyik fő célkitűzésünk, hogy cégünk mankót nyújtson ezeknek az alapítványoknak; stratégiai, Google Ads kezelési, social media management és hírlevél kampány tervezési tanácsadások keretein belül. Ott szeretnénk segíteni, ahol a legnagyobb szükség van rá, így a tanácsadáson résztvevő alapítványok problémáit feltérképezve, és céljaikat elemzve, a nekik legmegfelelőbb területen biztosítunk majd számukra tanácsadást.

A PwC programján résztvevő 15 alapítvány közül az Élménylelő Ifjúsági Egyesület, a Sátor Egyesület és a Hópárduc Alapítvány jelezte felénk, hogy igényt tartana szolgáltatásunkra. A nyár folyamán őket fogjuk segíteni, hogy ők is minél többet segíthessenek. Közös munkánkat, és annak eredményeit nyomon követhetik majd az Effectivo Communications Facebook és Instagram oldalán, valamint itt a weboldalunkon.

Amennyiben szeretné, hogy alapítványa online megjelenése fejlődjön, keressen fel bennünket a kapcsolat fül alatti elérhetőségek egyikén.

JELENLEGI ALAPITVANYOK AHOL SEGITUNK 1 Effectivo Communications

A Hópárduc alapítvány, névadója Erős Zsolt hegymászó emlékét őrzi. Az alapítvány fő célkitűzése, hogy olyan gyermekeknek segítsenek, akik mozgási nehézségekkel vagy figyelemzavarral küzdenek. Foglalkozásaikon ezek a 4-9, valamint 4-7 éves kisgyermekek játszva, egy falmászással egybekötött foglalkozás keretein belül fejlődhetnek. Az alapítvány számára fontos, hogy megőrizzék Erős Zsolt mentalitását és szellemiségét, ezért is ezt a különleges terápiás módszert alkalmazzák.

Az Effectvo Communications szeretne segíteni, hogy a Hópárduc Alapítvány minél szélesebb körben ismert legyen, így a rászoruló gyermekeknek is segítve, valamint megőrizve Erős Zsolt emlékét. Fő célunk, hogy az online felületeken figyelemfelkeltő tartalmak készüljenek az alapítvány részére.

Alapítvány elérhetőségeAlapítvány

Programunk egyik résztvevője a pécsi Élménylelő Ifjúsági Egyesület. Az egyesület 2012-óta segíti a pécsi gyárváros kerületében élő hátrányos helyzetű családok gyermekeit. Az egyesület, a gyermekekkel foglalkozó Élménytár Tanoda társ-szervezete. Az Élmény Tár programjain és foglalkozásainak keretein belül, megismerteti a gyermekekkel, az egyenjogúság és a demokrácia alappilléreit. Tehetséggondozó és különböző fejlesztő programjaik keretein belül pedig naprakész tudással ruházzák fel őket a mai világban releváns területeken, mint például az informatika. Az Élménylelő Ifjúsági Egyesület azon fiatalok köre, akik aktívan részt vesznek az Élmény Tár munkájában, annak vezetésében és menedzselésében.

Közös munkánk során fontos célnak tartjuk, hogy a konzultációk folyamán olyan online eszközök ismeretével ruházzuk fel az egyesület tagjait, amivel később könnyebbé válik majd számukra az új munkatársak toborzása, az egyesület online jelenlétének megerősítése és a köztudatban való megjelenés.

Alapítvány elérhetősége

A Sátor Egyesület, egy egyházi egyesület, melynek kapui nem csak a hitközség tagjainak számára áll nyitva. Az egyesület 2011 óta végez kimagasló közösségi és közösségfejlesztési munkát Vecsésen.

Legfőbb céljuk, hogy a közösség tagjai segítsék egymást, jó kapcsolatot ápoljanak és közösen vállaljanak szerepet környezetvédelmi mozgalmakban.

Együttműködésünk legfőbb célja, hogy segítsünk az egyesület online jelenlétének bővítésében, illetve hatékony social média használatában. Így segítünk, hogy tagjaikkal könnyedebben kommunikáljanak és egyúttal növeljék a közösség létszámát.

Alapítvány elérhetősége

A Varázs Babszem alapítvány céljai:

 • anyagi támogatás gyógyeszközök ill. gyógykészítmények vásárlására

 • bel- és külföldi utazástámogatás a betegnek és hozzátartozójának egyaránt

 • megfelelő otthoni és kórházi környezet kialakításának támogatása

 • alapvető vizsgálatok és kezelések illetve kiegészítő alternatív kezelések támogatása

 • fizikai és szellemi rehabilitáció támogatás a betegség alatt és után

 • a betegség utáni sikeres társadalmi visszailleszkedés elősegítése

Mi minden évben adományozunk, segítse Ön is tárgyi vagy anyagi adományozással, amelyet az alábbi számlaszámon tehet meg:

10300002-10652572-49020018

Varázs Babszem Alapítvány

Köszönjük nagylelkű adományát!

Alapítvány elérhetősége

Legyél csapattag!

Legyél csapattag!

Senior PPC Manager kollégát keresünk!

Dinamikusan fejlődő digitális marketing ügynökségünkbe tapasztalt PPC Manager kollégát keresünk! Ha izgalmas projekteken és nagy márkák online kampányain dolgoznál egy családias légkörű fiatalos csapatban, akkor jelentkezz hozzánk!

Te vagy számunkra a megfelelő jelölt, ha:

• rendelkezel legalább 2-5 év releváns szakmai tapasztalattal
• Google AdWords (haladó) minősítésed van és jártas vagy a Facebook Ads kampányokban is
• analitikus gondolkodásmóddal rendelkezel, hogy a kampányokat folyamatosan értékeld és optimalizáld
• jártas vagy PPC kampányok teljes körű menedzselésében a tervezéstől a megvalósításon és optimalizáláson át a riportolásokig
• követed és szívesen kipróbálod az innovatív online kampányokat
• nem okoz gondot a folyamatos, napi szakmai kapcsolattartást az ügyfelekkel

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

• Tárgyalási szintű angol tudás vagy más nyelv ismerete
• Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Canva ismerete

Amit kínálunk:

• FEJLŐDÉS ÉS TANULÁS: Kollégáinktól és szakmai tréningekből folyamatosan fejlődhetsz. Magyar piac mellett külföldi kampányokat is kezelünk, így nemzetközi projektekbe is beletanulhatsz.
• SZAKMAI SZABADSÁG: ötleteidre egyenesen számítunk, kreativitásod nálunk szárnyalhat
• ELISMERÉS: a szakmai elismerés mellett versenyképes fizetést is biztosítunk számodra
• RUGALMAS MUNKAVÉGZÉS: irodánkban és részben home officeban is dolgozhatsz

Ha szeretnél te is a csapatunkba tartozni és megfelelsz a leírt elvárásoknak várjuk jelentkezésedet CV-vel és fizetési igény megjelöléssel az alábbi email címre: hr@myeffectivo.com


Referenciák

Referenciák

MEGHÍVÓDISZKONT KFT. – Marketingstratégiára alapozott konverzió növelés

A feladat

A Meghívódiszkont Kft. azzal bízott meg minket, hogy vegyük egy kézbe a kereső- és közösségi média hirdetéseket és a marketing aktivitásokkal tovább erősítsük a cég piacvezető szerepét.

A megoldás

Egy alapos marketingstratégia felállítása után a marketing mixben Google kereső-, display- és shopping hirdetéseket alkalmaztunk, amelyet Facebook és Instagram hirdetésekkel egészítettünk ki innovatív formátumokkal, mint például kollekció vagy videós hirdetések. Mindezt Facebook posztokkal és hírlevéllel támogattuk meg.

Eredmények

A konverziók +67%-al növekedtek és egy új egyedi üzenettel sikeresen hosszabbítottuk meg a szezont! A digitális méréseket jelentősen pontosítottuk, hatékonyabbá téve ezáltal az online költéseket. Eredményeinket egy külső tanácsadó cég tanúsította. Tudj meg többet itt.

ppt1 1 Effectivo Communications

ÚJNHP.HU – Minőségi leadek szakmai körökben

A feladat

A www.ujnhp.hu oldallal a feladatunk a weboldal forgalom elindítása, növelése és minőségi lead-ek generálása volt a B2B vállalati célcsoport körében.

A megoldás

A javasolt marketing mixünk egy nagyon erős Google keresőmarketingből, Gmail kampányból, remarketingből és LinkedIn kampányból áll. Utóbbinál InMail típusú levél formátumú hirdetést hoztunk létre, amit személyre szabtunk cégekre, iparágakra és a döntéshozók szakmai háttere alapján.

Eredmények

A javasolt hirdetési keret alapján előre jelzett eredményeket +25%-al haladtuk meg a konverziók abszolút számát illetően. Ez 4,71%-os konverziós arányt jelent.

ppt3 Effectivo Communications

VIVAMAX.HU – Google Shopping hirdetés a növekedés motorja

A feladat

A cég egészségmegőrző termékeinek bemutatása és az online értékesítés növelése. Ez különösen fontos volt a vírusszituációs alatt, amikor a cég mintaboltjai nem tudtak kinyitni.

A megoldás

Elindítottuk a Google Shopping kampányokat kategóriánként a masszázs-, levegőtisztító-, sport- és egészségmegörző termékekre.

Eredmények

A konverziós arány kimagasló eredményeket hozott és 2,45% – 16,53% között alakult terméktől függően a 2020 április – június időszakban. Átlagos konverziós arany minden termékre 5,21% volt! Mindemellett a konverziós költségeket folyamatosan alacsonyan tartottuk.

PPT5 Effectivo Communications

XOFT KFT. – A sikeres B2B Lead Mágnes

A feladat

A Garcon vendéglátóipari rendszerrel az volt a cél, hogy hatékonyan elérjük a vendéglátó helyek tulajdonosait és vezetőit lead szerzés céljából miközben megismerik a Garcon szoftvert!

A megoldás

Megoldásként egy e-könyvet hoztunk létre szakmai tartalommal, amelyet ingyen tölthetnek le a B2B célcsoport tagjai elérhetőségeik megadásával. A lead generáló hirdetést Facebook-on és Instagramon is futtatjuk erősen célozva.

Eredmények

Az eredmény pedig 909 LEAD – csak 65 Ft-os egységáron! Az eredmény a korábbi célcsoport építő kampánynak is köszönhető!

ppt8 Effectivo Communications

FÉNYCSATORNA KFT. – B2C lead generálás közösségi média kampánnyal

A feladat

Ügyfelünk innovatív termékét népszerűsítettük lead-ek generálása érdekében. Az ismertségen túl tehát konkrét ajánlatkérők szerzése volt a feladatunk.

A megoldás

A javaslatunkat egy alapos marketingstratégiára alapoztuk. A marketing mix egy közösségi média kampányra épült, amelyben lead generáló céllal indítottunk videós Facebook és Instagram hirdetéseket beépített érdeklődőkereső űrlappal. A hirdetések Facebook és Instagram hírfolyamban, felfedezésben, a Marketplace-n, sztorikban és beágyazott videókban futottak. A kampány másik kisebb lábát a Google keresőkampány alkotta.

Eredmények

A Facebook és Instagram kampány egy hónap alatt 164 érdeklődőt gyűjtött, amelyet tovább 48 konverzió egészített ki a Google keresőkampányból ugyanebben a hónapban.

ERDEICOACHING.HU - Webhelysebesség és konverziós arány optimalizálás

A feladat

Feladatként kaptuk, hogy segítsünk potenciális ügyfelek felkutatásában, akik érdeklődnek életvezetési tanácsadás és önismeretük fejlesztése iránt. Dóra erdei coaching szolgáltatással foglalkozik, és segít elmélyülni és fejleszteni önismeretünket egy tartalmas túra során!

A megoldás

Hol találhatod meg a tökéletes life coach-ot? Első gondolatod valószínűleg a Google keresőhöz fog vinni, hogy átböngészd mit kínálnak, milyen lehetőségek vannak és mennyibe kerülnek. Itt kerültünk a potenciális érdeklődők szeme elé, és magas interakciós aránnyal és magával ragadó címsorokkal, szövegezéssel tereltünk alacsony kattintási költségek mellett tereltünk több száz látogatót havonta a landoló oldalra. Felfedeztük, hogy a weboldal betöltési sebessége mobil eszközökön rendkívül alacsony, ami az eddigi alacsony konverziós arányt okozta. Ezt kijavítva immár 3 másodperc alatt töltődik a weboldal és Dóra naptára is betelt a nyári hónapokra!

Eredmények

Alacsony kattintási költségek mellett folyamatosan garantáltuk a havi 3-5 érdeklődőt, ennél többet nem tudott ügyfelünk elvállalni. Jó példa lehet eme projektünk arra, hogy bizony viszonylag alacsony havi büdzséből is tudunk ügyfeleket szerezni, ha azt kellő rugalmassággal és kreativitással fűszerezzük!


Kerüljön Ön is a referencialistánkra!

Kapcsolat

Kapcsolat

Kapcsolat

Weboldalára, webáruházába hatékony forgalomat generálna? Üzleti érdeklődőket gyűjtene? Átalakítaná, hatákonyabbá tenné az online marketingjét? Esetleg marketinges kollégái munkáját segítsük tanácsadással vagy oktatással?

Lépjen velünk kapcsolatba és igényei szerint javaslatot teszünk Önnek.


Telefonszám

06 30 295 61 67

Skype

#effectivocom
  Budapest, Róbert Károly körút 96-100, 1135

  Kik vagyunk

  Kik vagyunk?

  Hatékony digitális marketinget szolgáltatunk a stratégiától a megvalósításig - ezért is áll a nevünk felett: Effectivo

  Egy lelkes, nemzetközi kommunikációs start-up vagyunk temérdek hazai és nemzetközi tapasztalattal a hátunk mögött a kicsitől egészen a nagyvállalkozásokig. Sok tapasztalatunk van az FMCG termékek terén, a pénzügy-, egészségügy-, ipar- és szolgáltatások területén is. Ezen felül specialitásunk a B2B terület!

  Csapatunk

  Buzás Balázs Effectivo Communications

  Buzás Balázs

  Tulajdonos, stratégiai vezető

  Tapasztalatát a Procter & Gamble-nél és a Nestlénél eltöltött több, mint 10 év adja itthon és külföldön. Az ügyfelekkel együtt gondolkodva közös sikereket épít. Egy kisfiú édesapja, hobbija a sport és a kertészkedés.

  Buzás Dóra Effectivo Communications

  Buzás Dóra

  Tulajdonos, ügyvezető

  Kreatív és gondoskodó, aki a cég humán-, adminisztratív és számlázási feladatait látja el. Hazai KKV tapasztalatával segíti az online kampányokat. A gyermekével eltöltött idő tölti fel és inspirálja.

  Buzás Judit Effectivo Communications

  Buzás Judit

  Online szövegíró és kampánymanager

  Széleskörű szövegíró és újságírói tapasztalatával vezeti a vállalati kommunikációs projekteket és készít élenjáró online tartalmakat. Két gyermek édesanyja, akik folyamatosan mozgásban tartják, így napról napra megújul.

  Fanni Rédl

  Rédl Fanni

  Junior Social Media Expert

  Dinamikus és fiatal, közösségi média tapasztalatával új kreatív színt hoz a marketing kampányokba. Igazi színház és művészet rajongó, aki minden színdarabot jól ismer!

  Senior PPC manager

  Estefán Bálint

  PPC Manager

  Az igazi maximalista PPC specialista, elmélyül a hirdetéskezelők rejtelmeiben és adatokra alapozva hozza ki a maximumot az online kampányokból! Mindemellett a bor szerelmese, amelyet egri gyökerei táplálnak!

  Szendy Ádám Effectivo Communications

  Szendy Ádám

  Junior PPC Manager

  Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi karán végeztem tanulmányaimat, eddigi munkám során marketing ügynökségi és értékesítési tapasztalatokat szereztem. Célom, hogy az online marketing területén tökéletesítsem a tudásomat. Hobbim a sport, kirándulás és az önfejlesztés.

  Perlaki Luca

  Perlaki Luca

  PPC Gyakornok

  Luca a PTE Angol-Magyar dupla diploma programjában végzett. Kreatív személyiségként vonzotta az online marketing világa. Szabadidejében lovagol, sportol és a barátaival tölti idejét. 

  Kérdezz és fordulj hozzánk bizalommal most!

  Lépj velünk kapcsolatba!


  Vállalati kommunikáció

  Vállalati komunikáció

  Céges ügyfeleink igényeinek megfelelően vállaljuk vállalati kommunikációs stratégia készítését, kommunikációs kampányok előkészítést, tervezését és teljes körű lebonyolítását – összhangban a cég üzleti céljaival és a marketingstratégiájával.

  Az céges kommunikáció kialakítása során:

  • Figyelünk a vállalat stratégiai célkitűzéseire, értékrendjére, és arculatának erősítésére,
  • kielemezzük és folyamatosan figyelemmel kísérjük mind az iparági híreket, mind pedig a versenytársak kommunikációját,
  • hiszünk a szinergiák erejében: az egyes kommunikációs felületeken egységes kommunikációra, pontos és megbízható információátadására törekszünk.

  0010 scaled Effectivo Communications

  Az alábbi szövegírási feladatokat végezzük el:

  • sajtóanyagokat készítünk: meghívókat, sajtóközleményeket, sajtóhirdetéseket, PR anyagokat, interjúkat írunk,
  • vezetői beszédek megírásával, prezentációk előkészítésével erősítjük az egységes kommunikációt,
  • a vállalat munkatársait belső kommunikációs, tájékoztató anyagokon és hírleveleken keresztül látjuk el naprakész információkkal,
  • social média poszt terveket készítünk (előre, havi, 3 havi téma és képjavaslatokkal), integráljuk és ezáltal erősítsük az egyes social média csatornákon megjelenő üzeneteket,
  • marketing anyagok szövegezési előkészítésében, illetve lektorálásában is részt veszünk: szórólapok, plakátok, brossúrák, meghívók szövegezését készítjük elő,
  • vállaljuk a honlapszövegek írását: honlaphírek, blogcikkek megírását,
  • segítünk a kríziskommunikációban: folyamatosan és gyorsan reagálunk az eseményekre, mindemellett elemzünk és előre felkészülünk a lehetséges kimenetekre – többféle forgatókönyvet is összeállítunk az azokhoz kapcsolódó kommunikációs anyagok megírásával együtt,
  • a szövegek megfogalmazása során figyelünk a SEO optimalizálásra,
  • vállaljuk kommunikációs képzések megtartását.

  Kérje teljeskörű vállalati kommunikációs referenciáinkat!

  Kapcsolat

  Online kampányok

  Online kampányok

  Google Ads

  A Google Ads az egyik szakterületünk. Alaposan ismerjük a hirdetési célokat, amelyekkel értékesítést, potenciális ügyfeleket, weboldal forgalmat, termék és márka fontolóra vételét, márkaismertséget, alkalmazáspromóciót és még sok mást is elérhetünk.

  Termékkép és ár megjelenítés közvetlen a keresősáv alatt! Amennyiben áraink versenyképesek, jelentős konverziós arány érhető el, amelyet eddigi kampányaink bizonyítanak. Termékkép és ár megjelenítés közvetlen a keresősáv alatt! Amennyiben áraink versenyképesek, jelentős konverziós arány érhető el, amelyet eddigi kampányaink bizonyítanak.

  4 Effectivo Communications
  Legyen megtalálható, segítünk!

  Kiemelten hatékony hirdetési forma átlag felett CTR és alacsony CPC mutatókkal.

  Célzás kulcsszó alapon a Google display hirdetésekhez hasonlóan.

  Videós és képes tartalom megjelenítési lehetőség a célcsoport figyelmének felkeltése érdekében.

  3 Effectivo Communications

  Telefonhívás kezdeményezésére vagy bolti látogatásra ösztönözheti ügyfeleit a Google-on, a Google Térképen és a szerte a weben megjelenő automatikus hirdetésekkel.

  5 Effectivo Communications

  Érjen el átlag felett átkattintási arányokat vizuális vagy hagyományos display hirdetésekkel a Google hálózatában. Különböző méretek, automatizált megjelenések – közvetlen termékoldal linkeléssel

  Mini esettanulmány

  Lexus Debrecen 2021 tavaszi display kampány

  Az elmúlt hónapokban nagy sikereket értünk el a Lexus Debrecen Google display kampányával, ahol alapos, célcsoport viselkedés alapú célzásunknak köszönhetően a display hirdetésünk 66.000 megjelenést ért el rövid idő alatt olyan portálokon, mint a napi.huindex.huportfolio.hu és haszon.hu!
  Így a weboldalon direktben vásárolt garantált elhelyezés helyett töredék áron tudtunk megjelenni az üzletemberek célcsoportjának látókörében.

  google display ad

  Egyszerű, de mégis hatékony szöveges hirdetések adaptálva. Telefonszám, cím, ügyfélszolgálat közvetlen kiemelésével a vásárlók ösztönzése érdekében.

  A hirdetéseket egy előre összeállított kereső stratégia alapján határozzuk meg, amely a kulcsszótervezéstől eredmény és költség szcenáriókig mindent tartalmaz

  A keresőhirdetéseknél remarketing is alkalmazható!

  Kampányindítás 48 órán belül
  1 Effectivo Communications

  YouTube

  Átugorható, átugorhatatlan és bumper rövid formátumú kampányok videó megtekintésre optimalizálva.
  Ideális ismertség építésre, termékbemutatók és egyéb nagy lefedettségű kampányok esetén. Mindehhez akár videókat is készítünk!
  Videó készítés nulláról, stock fotókból és videókból, meglévő képekből egyedi jelleggel vagy template alapon is.

  Referenciák:

  Facebook és
  Instagram
  kampányok

  Facebook és Instagram esetén megkülönböztetjük az állandó, nem-fizetett kommunikációt ami posztok készítését takarja. Havi naptár alapján folyamatos kommunikációt is biztosítunk ügyfeleinknek, amelyhez a tartalmakat is házon belül gyártjuk! Újszerű formátumoknak és jó témaválasztásnak köszönhetően magas engagement érhető el. A közösséget kezeljük, kérdéseket és kommenteket megválaszoljuk és moderáljuk, szükség esetén eszkalálunk!

  Különböző formátumú hirdetések Facebook-on és Instagram-on egymás erősítésével és kiegészítésével. Extra elérés, új fogyasztók!
  Hirdetési elhelyezések a hírfolyamban, sztorikban, a piactéren, Messengeren stb. a céloknak megfelelően.
  Facebook / Instagram Galéria hirdetések – A galéria hirdetések lehetővé teszik, hogy több képet és több üzenetet is eljuttassunk a célcsoporthoz kreatív, szórakoztató formában. Szélesvásznú képek felosztva lapozásra ösztönzik a felhasználókat, mialatt találkoznak üzeneteinkkel!
  Facebook / Instagram Promóciós hirdetések:

  • Cyber Monday
  • Black Friday
  • Anyák napja, Nőnap, Karácsony
  • és egyéb alkalmak!

  Kampányindítás 48 órán belül
  Effectivo Communications Facebook video ad gif 1 Effectivo Communications

  Teszteléssel 2 különböző galéria hirdetést mértünk össze 4 napig a kattintások maximalizálása érdekében. Az eredmény pedig az ‚A’ hirdetést mutatta jobban teljesítőnek, jobb eredménnyel, alacsonyabb CPC mellett.

  stephen dawson qwtCeJ5cLYs unsplash scaled Effectivo Communications

  Hogyan érjünk el interakciós és elérés célokat egyszerre? Van megoldásunk!
  Kombináljuk a videós és animációs kampányokat egy interaktív szavazással.
  Ideális célközönség építésre és remarketing célokra!

  photo 1505322747495 6afdd3b70760 Effectivo Communications

  A hirdetéshez egyedi űrlapot szerkesztünk, amelyben a fogyasztóink közvetlen adhatják meg elérhetőségeik, rendelhetnek terméket vagy akár jelentkezhetnek egy szolgáltatásra. Az értékesítés innen már gyerekjáték!

  Effectivo Communications Facebook lead generation ad

  Egy az újdonságok közül! Nagyszerű módja a nagyobb termékválaszték bemutatásának ill. az online vásárlás ösztönzésének. A hirdetés videót és lapozható termékkártyákat is tartalmaz. Kattintás esetén pedig a vásárló a webshopban folytathatja rendelését.
  Ajánljuk a nagy termék- vagy szolgáltatás választékkal rendelkező ügyfeleknek

  photo 1563986768494 4dee2763ff3f Effectivo Communications

  Speciális konverziós üzenetek elküldésére alkalmas formátum, amely nem üzenetváltás, hanem weboldal látogatás célú.
  Precíziós célzás a követőkre!

  photo 1604332195161 dd16db9dd6a4 Effectivo Communications

  LinkedIn hirdetési kampányok

  Szakmai ügyfeleknek, B2B céllal vagy céges hitelesség növelése céljából ajánljuk!
  A hirdetések formátuma a szöveges hirdetéstől, a személyes in-mail leveleken át a videóig, galériáig terjed.
  Lézer pontosságú célzási lehetőség – iparágra, cégméretre, demográfiára, pozícióra, végzettségre, szenioritásra és még sok másra! Leszűkítjük a célcsoportot, hogy hatékonyan hirdessünk rájuk.

  Effectivo Communications LinkedIn hirdetés

  E-könyvek avagy a lead mágnesek

  Nem tartjuk szerencsésnek a ‚csali-tartalom’ kifejezést, amely elterjedt a gyakorlatban. Hiszünk abban, hogy igazi értéket jelentő tartalmat szolgáltassunk fogyasztóinknak. Ezzel tehetünk szert minőségi lead-ekre.

  Cégünk letölthető eKönyvek szerkesztésével több esetben is nagy mennyiségű leadhez juttatta ügyfeleink. Ingyenesen letölthető kiadványok közvetlen vagy landing oldalakról! Kipróbált mechanizmus = minőségi leadek!

  Effectivo Communications e-könyv készítés
  Az Ön e-könyvét is elkészítjük

  Online PR

  Effectivo Communications Online PR

  A jó szöveg aranyat ér!

  Egy jól megfogalmazott szövegnek, amely egyedi és releváns tartalommal párosul, hatalmas értéke van, hiszen e kettőnek és a jó célzásnak köszönhetően organikus megjelenést lehet vele elérni.

  A Hosszú Tányér Étterem tulajdonosával, Hosszú Franciskával 2020 szeptemberében kezdtük el közösen dolgozni. A munkánkat némileg megnehezítette a pandémiás időszak, ami az egész vendéglátószektor számára nagy kihívást jelentett. Az étterem kommunikációját a korlátozások és étterembezárás idején is folytattuk, hogy a vendégkörrel fennmaradjon a korábban kialakult, személyes kapcsolat – amit így az online térbe helyeztünk át.

  A tulajdonosok fejében ezen időszak alatt új koncepció ötlete fogalmazódott meg, amely idén tavaszra tudott megvalósulni: az étterem mellett 2 új helyet nyitottak – a korábban is működő étterem és kávézó mellett – bakancsos hellyel és kamrával bővült a hosszúhetényi Gasztronómiai-Udvar.

  Ezt természetesen hosszú és alapos előkészítőmunka, és több szakmai konzultáció előzte meg, hogy kommunikációs és marketing oldalról is megfelelő támogatást és visszhangot kapjon a szélesebb közönség felé történő nyitás. A kommunikáció egyik eleme volt a sajtóközlemény összeállítása, amit több körben, az ügyféllel közösen öntöttünk végleges formába és küldtünk ki az Effectivo sajtólistájára.

  Az eredmény: egy olyan anyag lett, amely mondanivalójával és képi elemeivel felkeltette a sajtó munkatársainak figyelmét és több organikus megjelenést is generált online gasztronómiai oldalakon. Olyan hosszú és főoldalon megjelenő cikkeket, ami az ügyfél számára valóban értéket jelent, hiszen a publicitás által potenciális vendégekhez juttattuk el a megújult éttermi koncepciójuk hírét, anélkül, hogy kifizettük volna a PR cikkek igencsak költséges árát. Ebből is látszik, hogy a jó megfogalmazás, a minőségi képekkel kiegészített, színvonalas sajtóanyag kitűnik a tömegből és az értéke tényleg forintra váltható.

  Eredmények:

  Online sajtómegjelenés a GasztroMagazin oldalán

  Négy ajtót nyitott a hosszúhetényi Hosszú Tányér Gourmet-udvar

  Online sajtómegjelenés a Gourmet Riporter oldalon

  https://www.gourmetriporter.hu/index.php/terulj-terulj/920-negy-az-egyben-a-hosszu-udvarban

  Szövegírásért keressen minket!

  Online PR kampány indítása

  Remarketing

  A remarketing az egyik legnagyobb marketing lehetőség extra értékesítés vagy up-sell elérésére. Remarketingre lehetőség van a Google hirdetési formátumokkal, kereső- és display hirdetésekkel ill. Facebook & Instagram hirdetésekkel is.

  Google esetében a weboldalt látogatókra, egyéb oldalakat látogatókra, konvertálókra és a hozzájuk hasonló közönségekre van lehetőség célozni.

  Facebook & Instagram esetében pedig egyedi, több-dimenziós kampányokkal építünk egyedi közönségeket, amelyekre vissza tudunk célozni remarketinggel. Sőt, a hasonmás közönségek kiaknázásában itt is nagy lehetőség rejlik!

  Össze tudjuk kapcsolni a Facebook hirdetéseket ügyfeleink vásárlóiból álló ügyféllistákkal is, így egyedileg hirdetünk a célcsoport különböző szegmenseikre. Például a korábbam az ’A’ terméket vásárlónknak egyféle, míg a „B” terméket vásárlóink számára egy másik típusú hirdetést jelenítünk meg.

  Hírlevelek

  photo 1584438784894 089d6a62b8fa Effectivo Communications

  Ügyfeleink számára egyedi hírleveket készítünk tartalmi javaslatokkal, szövegírással, grafikai munkákkal. Munkánk az hírlevelek adatbázisának kezelését is tartalmazza, hiszen gyakran szembesülünk hiányos vagy hibás e-mail listákkal.

  Munkánk a hírlevelek időzítését, kiküldését és riportolását is tartalmazza. Így teljeskörű visszacsatolást is kapunk a munkánkra. Rendszereket illetően leginkább a Mailchimp rendszert preferáljuk, de más rendszerekkel is megbírkózunk!

  Egyedi hírlevelek érdekes – releváns tartalommal!

  Tartalmi szerkesztés, grafikai munkák, adatbázis építés, tesztelés és kiküldés!

  Időzített üzenetek a vásárlóknak, ideális remarketing eszköz is

  Lépj szintet a személyre szabott marketinggel és aknázd ki a remarketing lehetőségeit!

  Kapcsolat